ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

O τίτλος «Royal» καταργήθηκε για την Meghan

Από την ιστοσελίδα του φιλανθρωπικού οργανισμού «Smart Works» που δημιούργησε η ίδια

Newsroom K

Η Meghan Markle δεν έχει πια τον τίτλο "Ηer Royal Highness" και "Royal" και έχουμε την απόδειξη γι' αυτό. Οι αναφορές προς το όνομά της έγιναν στην ιστοσελίδα του φιλανθρωπικού οργανισμού "Smart Works" που δημιούργησε η ίδια η Meghan Markle που σκοπό έχει να βοηθήσει τις γυναίκες να επιστρέψουν στην εργασία τους.

Σύμφωνα με το περιοδικό "People", μέχρι πριν λίγες μέρες είχε τον τίτλο "Η βασιλική μας δημιουργός" για την περιγραφή της Meghan Markle, την οποία αντικατέστησε με τον τίτλο "Η Δούκισσα του Sussex".

Πριν από λίγο καιρό η Meghan Markle και ο Πρίγκιπας Harry βρέθηκαν στο Ηνωμένο Βασίλειο για τις τελευταίες τους υποχρεώσεις ως μέλη της βασιλικής οικογένειας και στη συνέχεια γύρισαν πίσω στον Καναδά όπου προσαρμόζονται στη νέα τους καθημερινότητα. Mέρος της συμφωνίας του ζευγαριού ήταν η απαγόρευση χρήσης οποιουδήποτε βασιλικού τίτλου στις επαγγελματικές τους δραστηριότητες, μετά την αποχώρησή τους.

Η επίσημη ανακοίνωση του παλατιού σχετικά με την αποχώρηση και τους νέους τους τίτλους, έγραφε: "Ο Δούκας και η Δούκισσα του Sussex έχουν επικεντρωθεί στη δημιουργία ενός μη κερδοσκοπικού οργανισμού. Έχουν λάβει υπόψιν τους ειδικούς κανόνες της κυβέρνησης του Ηνωμένου Βασιλείου σχετικά με την χρήση της λέξης "Royal” και συμφώνησαν πώς δεν θα την ονομάσουν "Sussex Royal Foundation".

 

Πηγή: must

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση