ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ο Τζέιμι Φοξ αντιμέτωπος με κατηγορία για σεξουαλική επίθεση

Η ενάγουσα ισχυρίζεται στην αγωγή ότι ο Φοξ «σκόπιμα και χωρίς τη συγκατάθεσή της χρησιμοποίησε βία για να αγγίξει προσβλητικά το πρόσωπο της» και ότι θώπευσε

Kathimerini.gr

Ο ηθοποιός Τζέιμι Φοξ (Jamie Foxx) βρίσκεται αντιμέτωπος με κατηγορίες για σεξουαλική επίθεση και βιαιοπραγία, έπειτα από μια αγωγή που κατατέθηκε τη Δευτέρα στο Ανώτατο Δικαστήριο της Πολιτείας της Νέας Υόρκης.

Το φερόμενο περιστατικό συνέβη το 2015 σε ένα δημοφιλές εστιατόριο στη Νέα Υόρκη, σύμφωνα με την καταγγελία που έλαβε το CNN.

Το CNN επικοινώνησε με εκπροσώπους του Φοξ καθώς και με τον δικηγόρο της ενάγουσας.

Η ενάγουσα ισχυρίζεται στην αγωγή ότι ο Φοξ «σκόπιμα και χωρίς τη συγκατάθεσή της χρησιμοποίησε βία για να αγγίξει προσβλητικά το πρόσωπο της» και ότι θώπευσε με τον ίδιο τρόπο το στήθος και τα γεννητικά της όργανα. Στην καταγγελία αναφέρεται ότι ο ηθοποιός έμοιαζε «μεθυσμένος» τη στιγμή του συμβάντος.

Σύμφωνα με την καταγγελία η γυναίκα εξακολουθεί να είναι «σωματικά και συναισθηματικά τραυματισμένη» και να αντιμετωπίζει άγχος, αγωνία, αμηχανία και οικονομική ζημιά». Στην αγωγή της, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ζητά «απροσδιόριστο» οικονομικό ποσό.

Με πληροφορίες από CNN

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση