ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ο Τζιμ Κάρεϊ κατηγορείται για τον θάνατο της πρώην συντρόφου του

Υποστηρίζεται ότι ο 55χρονος προμήθευσε τα συνταγογραφούμενα φάρμακα που είχε καταναλώσει η Γουάιτ

Newsroom K

Ο Τζιμ Κάρεϊ θα βρεθεί αντιμέτωπος με τη δικαιοσύνη για το θάνατο της πρώην φίλης του, Καθριόνα Γουάιτ, καθώς η δικαστής ανακοίνωσε ότι δεν είναι έτοιμη να απορρίψει τις μηνυτήριες αναφορές εναντίον του ηθοποιού που έχουν καταθέσει η μητέρα της Γουάιτ και ο πρώην σύζυγός της.

Ειδικότερα, η Μπρίτζιτ Σουίτμαν υποστηρίζει ότι ο 55χρονος Τζιμ Κάρεϊ προμήθευσε τα συνταγογραφούμενα φάρμακα που είχε καταναλώσει η Γουάιτ σε υπερβολική δόση. Ωστόσο, ο δικηγόρος του ηθοποιού, Ρέιμοντ Μπουτσέρ είχε καταθέσει αίτημα απόρριψης της υπόθεσης. Μετά την ακρόαση δήλωσε: «Ο κ. Κάρεϊ αγαπούσε βαθιά την κ. Γουάιτ και θα είναι μία οδυνηρή διαδικασία γι’ αυτόν».

Η δικαστής αποσαφήνισε ότι θέλει να συνεχίσει την εξέταση των στοιχείων και ότι δεν είναι έτοιμη να εκδώσει οριστική απόφαση.

Η Καθριόνα Ουάιτ, μια make up artist από τo Cappawhite της κομητείας του Tipperary στην Ιρλανδία, βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της στο Λος Άντζελες, τον Σεπτέμβριο του 2015, μετά από υπερβολική δόση συνταγογραφούμενων φαρμάκων.

Είχε χωρίσει με τον ηθοποιό μια εβδομάδα πριν το θάνατό της. Σε σημείωμα αυτοκτονίας που άφησε στον Τζιμ Κάρει έγραψε ότι "απλά δεν ήταν φτιαγμένη για αυτόν τον κόσμο".

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση

X