ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Ο William και τα παιδιά του μέσα από τον φωτογραφικό φακό της Kate

Τα συγχαρητήρια του βασιλικού φωτογράφου

must.com.cy

Όπως είναι γνωστό σε όλους, η Kate λατρεύει να βγάζει φωτογραφίες και ετοιμάζει και την έκθεση δικών της λήψεων που θα κυκλοφορήσει σύντομα σε ένα συλλεκτικό άλμπουμ.

Το ταλέντο της παρατήρησε ο βασιλικός φωτογράφος των royals, ο οποίος εξομολογήθηκε σε πρόσφατη συνέντευξη του ότι έχει ζηλέψει αρκετές από τις λήψεις της Δούκισσας, ξεχωρίζοντας την αγαπημένη του.

Συγκεκριμένα, ο Arthur Edwards, μάλιστα, είπε στο ITV ότι "θα σκότωνα για να είχα βγάλει αυτή τη φωτογραφία” για μία οικογενειακή φωτογραφία που είχε τραβήξει η Kate και φαίνεται ο πρίγκιπας William με τα τρία του παιδιά, George, Charlotte και Louis, πάνω σε μια κούνια.

Η φωτογραφία είχε τραβηχτεί το 2020 με αφορμή τα 38α γενέθλια του πρίγκιπα William. Όπως εξήγησε ο Edwards "όλοι γελούν με τη μαμά και ξέρεις ότι μόνο μια μαμά ή ένας μπαμπάς θα μπορούσε να τραβήξει αυτή τη φωτογραφία. Η Charlotte έχει το χέρι της γύρω από τον μπαμπά της, το κορίτσι του μπαμπά. Μια υπέροχη φωτογραφία. Την επαίνεσα πολύ για αυτή τη φωτογραφία”.

 

Ο Edwards είναι φωτογράφος της βασιλικής οικογένειας από τη δεκαετία του '70 και όπως δήλωσε "θαυμάζω τη δουλειά της Kate, το κατανόησε πολύ γρήγορα”. Η Kate εξάλλου φωτογραφίζει πολύ συχνά την οικογένειά της. Τα οικογενειακά πορτρέτα των παιδιών της είναι συνήθως δικές της λήψεις.

Εκτός από τις οικογενειακές φωτογραφίες, η Middleton φωτογράφισε επιζήσαντες του Ολοκαυτώματος με τα εγγόνια τους. Όπως είπε ο φωτογράφος "πρόσφατα φωτογράφισα έναν επιζήσαντα του Ολοκαυτώματος με την οικογένειά του για μια έκθεση στο Imperial War Museum και κατά κάποιο τρόπο-δεν εμπνεύστηκε από αυτό που έκανε η Kate, αλλά ανακάλυψα ότι πέρασε δύο ώρες με την οικογένεια πριν τη λήψη, τους μιλούσε, τους γνώριζε. Την φώτισε πανέμορφα και είναι μια υπέροχη φωτογραφία. Και της το είπα και μου είπε ότι έχει ακόμα πολλά να μάθει”.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση