ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Οι αποκαλύψεις της Spears για τον πατέρα της

Όσα δήλωσε για την σχέση της μαζί του

must.com.cy

Της Ζωής Τουτουντζίδου

Η αδελφή της Britney Spears, Lamie Lynn, παραχώρησε μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη που προβλήθηκε την Τετάρτη 13/01 στο «ABC», αποκαλύπτοντας τις άσχημες συμπεριφορές του πατέρας τους. Να θυμίσουμε πως μόλις πρόσφατα η τραγουδίστρια Britney Spears, απελευθερώθηκε από την κηδεμονία του με την αδελφή της να εξομολογείτε πως δεν της παρείχε καθόλου υποστήριξη αντιθέτως την έκλεισε σε ίδρυμα, ανίκανος να την βοηθήσει.

«Πάντα ήμουν ο μεγαλύτερος υποστηρικτής της αδερφής μου, οπότε όταν χρειαζόταν βοήθεια, έφτιαχνα τρόπους για να το κάνω. Έβαλα τα δυνατά μου για να βεβαιωθώ ότι είχε τις επαφές που χρειαζόταν για να προχωρήσει και να τερματίσει αυτή η συντηρητική εποπτεία της και απλώς να τελειώσει όλο αυτό για την οικογένειά μας».

Να τονίσουμε πως η Lamie Lynn έχει εκδώσει βιβλίο που εμπεριέχει αυτές τις δεσποτικές θα λέγαμε συμπεριφορές του πατέρας τους γράφοντας «Πέρασε το μεγαλύτερο μέρος της ζωής μου σε αυτόν τον κύκλο καταστροφικής συμπεριφοράς. Έπινε πάντα και οι κρίσεις του μου προκαλούσαν περιόδους βασανιστηρίων και θλίψης».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση