ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Οι δικηγόροι της Amber Heard ζητούν απόρριψη της ετυμηγορίας για δυσφήμιση

Ένα μήνα μετά τη δικαστική νίκη του Johnny Depp

must.com.cy

Της Μαρίας Σάββα

Μόλις ένα μήνα μετά την δικαστική νίκη του Johnny Depp, η πρώην γυναίκα του και ηθοποιός Amber Heard ζητά με υπόμνημα 43 σελίδων να απορριφθεί η ετυμηγορία των ενόρκων με το σκεπτικό ότι δεν τεκμηριώνεται από στοιχεία.

Ακόμη ένα από τα αιτήματα της είναι να διερευνηθεί ένας ένορκος, ο οποίος, σύμφωνα με τη νομική ομάδα της, δεν ελέγχθηκε σωστά.

Η ομάδα της Heard ανάφερε ότι ο ένορκος, που προσδιορίζεται στην κατάθεση ως Ένορκος 15, γεννήθηκε σαφώς αργότερα από το 1945, ενώ οι διαθέσιμες πληροφορίες δείχνουν ότι φαίνεται να έχει γεννηθεί το 1970

Επίσης οι δικηγόροι της Heard, έγραψαν, «Αυτή η ασυμφωνία εγείρει το ερώτημα εάν ο Ένορκος 15 έλαβε όντως κλήση για καθήκοντα ενόρκων και ελέγχθηκε σωστά από το δικαστήριο για να υπηρετήσει στο σώμα των ενόρκων».

Οι ίδιοι υποστηρίζουν, επίσης, ότι η αποζημίωση των 10,35 εκατομμυρίων δολαρίων των ενόρκων εναντίον της Amber Heard είναι «ασυνεπής και ασυμβίβαστη» με την ετυμηγορία τους ότι τόσο εκείνη όσο και ο Depp είχαν δυσφημήσει ο ένας τον άλλον. Ο δικηγόρος του Depp, Ben Chew, σχολίασε στο Courthouse News την κίνηση της ομάδας της Χερντ, απορρίπτοντάς, λέγοντας επίσης, «αυτό που περιμέναμε, απλά μεγαλύτερο, όχι πιο ουσιαστικό».

Αξίζει να αναφέρουμε επίσης, ότι εκτός από τα 10 εκατομμύρια δολάρια σε αποζημίωση στον Depp και 350.000 δολάρια, οι ένορκοι επιδίκασαν επίσης στη Heard 2 εκατομμύρια δολάρια ως αποζημίωση.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση