ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Οι ευχές για τον William και η ανάρτηση της βασίλισσας με κυπριακό αέρα

Ανήμερα των γενεθλίων του πρίγκιπα William, ο επίσημος λογαριασμός του Παλατιού δημοσιεύει στιγμιότυπα από την Κύπρο

must.com.cy

Της Μαρίας Σάββα

Με αφορμή τα 40α γενέθλια του πρίγκιπα William ο επίσημος λογαριασμός της βασιλικής οικογένειας ανήρτησε διάφορες φωτογραφίες του και μεταξύ αυτών, είδαμε και αρκετές λήψεις από τα παιδικά του χρόνια.

"Χρόνια πολλά για τα 40α γενέθλια στον Δούκα του Κέιμπριτζ!", έγραφε χαρακτηριστικά στην ανάρτηση, ενώ έγινε και μια αναφορά σε λεπτομέρειες για εκείνο.

Ο πρίγκιπας William Arthur Philip Louis, όπως είναι το πλήρες του όνομα, είναι ο μεγαλύτερος γιος του Πρίγκιπα της Ουαλίας και της Diana , της πριγκίπισσας της Ουαλίας. Γεννήθηκε στις 9.03 μ.μ. στις 21 Ιουνίου 1982, στο St Mary’s Hospital, Paddington, Λονδίνο. Ένα δελτίο, που τοποθετήθηκε στις πύλες του παλατιού του Buckingham ανήγγειλε ότι ζύγιζε 7 λίβρες 1 1/2 ουγκιά.» έγραψε στην λεζάντα.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by The Royal Family (@theroyalfamily)

Λίγο πριν ωστόσο από την ανάρτηση για τα γενέθλια του πρίγκιπα, είδαμε μια ακόμη δημοσίευση από το παλάτι... η οποία μάλιστα είχε κυπριακό αέρα.

Πιο συγκεκριμένα, η βασίλισσα Ελισάβε μέσα από τον επίσημό της λογαριασμό, ανήρτησε μερικά στιγμιότυπα από την επίσκεψη του γιου της, πρίγκιπα Ενδουάρδου μαζί με την σύζυγό του, πριγκίπισσα Sophie στην Κύπρο και στις λήψεις, βλέπουμε και τον Νίκο Αναστασιάδη μαζί με την σύζυγό του, Άντρη Αναστασιάδη.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by The Royal Family (@theroyalfamily)

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση