ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Οι φήμες για τα οικογενειακά προβλήματα της Anna Wintour

Τα δημοσιεύματα που θέλουν την «σιδηρά κυρία της μόδας» να μην περνά και τόσο καλά στην προσωπική της ζωή

Newsroom K

Μπορεί οι περισσότερες γυναίκες να ονειρεύονται να ζήσουν την ζωή της "σιδηράς κυρίας" της μόδας, Anna Wintour, ωστόσο σύμφωνα με αρκετά δημοσιεύματα του ξένου Τύπου, η προσωπική της ζωή το τελευταίο διάστημα δεν είναι και τόσο ρόδινη.

Αναλυτικότερα, σύμφωνα με δημοσίευμα του Page Six, ο σύζυγός της Shelby Bryan έχει επιστρέψει στην πρώην σύζυγό του Katherine Bryan, της οποίας ο σύζυγος πέθανε το 2015 και η θρυλική Εditor-in-Chief της αμερικανικής Vogue, Artistic Director και Global Content Advisor της Condé Nast, αυτό το διάστημα δεν είναι στα καλύτερά της. Μέχρι στιγμής πάντως τίποτα δεν έχει επιβεβαιωθεί και πολλοί λένε πως πρόκειται απλώς για φήμες.

 

Να θυμίσουμε πως η ισχυρή γυναίκα της μόδας από το 1984 μέχρι και το 1999 ήταν παντρεμένη με τον καθηγητή Παιδοψυχιατρικής David Shaffer και μαζί έχουν αποκτήσει δύο παιδιά. Τρία χρόνια όμως πριν από το διαζύγιό τους, φαίνεται να είχε γνωρίσει σε ένα κοσμικό δείπνο, η Wintour γνώρισε τον Τεξανό πολυεκατομμυριούχο Shelby Bryan, με τον οποίο ερωτεύτηκε κεραυνοβόλα. 8 χρόνια μετά την γνωριμία τους, ο Shelby και η Anna παντρεύτηκαν και μέχρι και σήμερα, προσπαθούν να κρατούν τα ΜΜΕ μακριά από την σχέση τους.

 

Πηγή: Must

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση