ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Οι λεπτομέρειες για όσα έγιναν στη σύσκεψη της βασιλικής οικογένειας

Το οικογενειακό συμβούλιο κινήθηκε σε ήρεμους τόνους

Newsroom K

Tο απόγευμα της Δευτέρας 13 Ιανουαρίου, η βασίλισσα Ελισάβετ έδωσε τις ευλογίες της στον εγγονό της πρίγκιπα Harry και τη σύζυγό του Meghan Markle, προκειμένου να ακολουθήσουν, όπως το επιθυμούν, το δικό τους, πιο ανεξάρτητο μέλλον, μετά το πέρας των συνομιλιών που διεξήχθησαν μεταξύ των ανώτερων μελών της βασιλικής οικογένειας. Και κάπως έτσι, όλα κύλισαν ομαλά και όπως το ζευγάρι επιθυμούσε.

Και μπορεί σήμερα να γνωρίζουμε το αποτέλεσμα του meeting που έλαβε χώρα στο Sandringham, ωστόσο οι περισσότεροι από εμάς αγνοούμε τις λεπτομέρειες. Ήταν βέβαια θέμα χρόνου... αφού ώρα με την ώρα, έρχονται στην επιφάνεια νέα στοιχεία.

Σύμφωνα με τον βρετανικό Τύπο, παρά το γεγονός πως επιθυμούσαν η Meghan Markle να συμμετέχει στην συζήτηση μέσω τηλεδιάσκεψης, τελικά απέρριψαν το ενδεχόμενο μιας και φοβήθηκαν πως ίσως η συζήτησή τους διέρρεε στον Τύπο.

Όπως αναφέρεται, πριν την επίσημη έναρξη της σύσκεψης, η βασίλισσα Ελισάβετ αποφάσισε να μιλήσει στον Harry για την κρίση που ξέσπασε στο παλάτι, ως γιαγιά προς τον εγγονό της. Στα βήματά της, βάδισε και ο γιος της, πρίγκιπας Κάρολος ο οποίος εξήγησε στον γιο του τον οικονομικό αντίκτυπο της απόφασής του. Ο Κάρολος μάλιστα, φέρεται να του ανέφερε πως θα πρέπει μέσα από τις φιλανθρωπικές του δραστηριότητες και από το εισόδημα που θα έχει από τον ίδιο, θα πληρώνει τους οικογενειακούς λογαριασμούς του.

Βάση των δημοσιευμάτων των βρετανικών ΜΜΕ, ο πρίγκιπας Harry έφτασε στο Sandringham δύο ώρες πριν το οικογενειακό συμβούλιο προκειμένου να μιλήσει με την γιαγιά του και να εξηγήσει τους λόγους που εκείνος και η σύζυγός του πήραν αυτή την απόφαση.

Το συνέδριο φαίνεται να διήρκησε περίπου δύο ώρες και πηγή από το στενό περιβάλλον του Harry αναφέρει πως η βασίλισσα, γι’ άλλη μια φορά, δήλωσε την απογοήτευσή της για την παραίτηση του Harry από τα βασιλικά του καθήκοντα. Όσο αφορά τον πρίγκιπα Κάρολο και τον πρίγκιπα William, έφτασαν 15 λεπτά πριν από το meeting.

Σύμφωνα με άλλα δημοσιεύματα, το οικογενειακό συμβούλιο κινήθηκε σε ήρεμους τόνους και όλοι συμφώνησαν πως για να επανέλθουν τα πράγματα στους κανονικούς τους ρυθμούς, απαιτείται μια μεταβατική περίοδος.

Κατά την διάρκεια του συνεδρίου, η βασίλισσα αφιέρωσε αρκετό χρόνο στο να θέσει τους κανόνες της για το brand «Sussex Royal» και τις διαφημιστικές του δραστηριότητες. «Θα υπάρχουν αυστηρές οδηγίες για τα brand. Κανείς δεν θέλει να δει το όνομα σε κουτί μαργαρίνης για παράδειγμα», ανέφερε πηγή από το παλάτι.

Με την λήξη του συνεδρίου, οι τρεις άντρες αποχώρησαν ξεχωριστά.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση