ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Οι πρώτες φωτογραφίες της Linda Evangelista μετά την παραμόρφωση

Σοκάρουν οι αποκαλύψεις της

must.com.cy

Πριν μερικούς μήνες η Linda Evangelista αποκάλυψε πως μια αισθητική επέμβαση τής παραμόρφωσε το σώμα σε σημείο που δεν ήθελε να βγει από το σπίτι τα τελευταία πέντε χρόνια. Τώρα, το πρώην supermodel φωτογραφίζεται για το αμερικανικό περιοδικό People και μιλά για πρώτη φορά ανοιχτά για την περιπέτεια που πέρασε και περνά ακόμα, και τη διαδικασία να κερδίσει πίσω τη ζωή της.

Όπως είπε στη συνέντευξή της, είχε αποφασίσει να προβεί σε κρυολιπόλυση με την εταιρεία CoolSculpting. Μια δημοφιλή επέμβαση με την έγκριση του Αμερικανικού Οργανισμού Φαρμάκων που παγώνει το λίπος και διαφημίζεται ως μια εναλλακτική λύση στην λιποαναρρόφηση. Η Evangelista υπέβαλε μήνυση τον περασμένο Σεπτέμβριο εναντίον της Zeltiq Aesthetics Inc., της μητρικής εταιρείας του CoolSculpting, ζητώντας αποζημίωση 50 εκατομμυρίων δολαρίων.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Linda Evangelista (@lindaevangelista)

«Λάτρευα να είμαι στην πασαρέλα. Τώρα τρέμω μην συναντήσω κάποιον γνωστό», λέει στο περιοδικό, με δάκρυα στα μάτια. «Δεν μπορώ να ζω πλέον έτσι, κρυμμένη στη ντροπή. Δεν μπορούσα να αντέξω άλλο τον πόνο. Θέλω επιτέλους να μιλήσω» είπε εκτός των άλλων στο περιοδικό.

Τρεις μήνες μετά τις 7 συνεδρίες, άρχισε να παρατηρεί εξογκώματα στο πηγούνι, τους μηρούς και την περιοχή του σουτιέν, δηλαδή στις περιοχές που ήθελε να συρρικνωθούν.

Τελικά, τον Ιούνιο του 2016 πήγε στον γιατρό της. «Έβγαλα τη ρόμπα μου», αφηγείται. «Σπάραζα στο κλάμα, και του λέω, "Δεν έχω φάει, λιμοκτονώ. Τι κάνω λάθος;"». «Όταν μου διέγνωσε παράδοξη υπερπλασία λιπώδους ιστού (PAH), του λέω, "Τι στο διάολο είναι αυτό;". Και μου είπε ότι καμία δίαιτα και καμία άσκηση δεν πρόκειται να το διορθώσει». Η παράδοξη υπερπλασία λιπώδους ιστού είναι μια σπάνια παρενέργεια που επηρεάζει λιγότερο από το 1% των ασθενών, όπου η διαδικασία κρυολιπόλυσης προκαλεί διόγκωση αντί συρρίκνωση.

Πλέον έχει αφιερώσει τη ζωή της στην ανάκτηση της αυτοπεποίθησης της αλλά και την αγωγή. «Γιατί νιώθουμε την ανάγκη να κάνουμε αυτά τα πράγματα [στο σώμα μας]; Πάντα ήξερα ότι θα γεράσω. Και ξέρω ότι υπάρχουν πράγματα που περνάει ένα σώμα. Απλά δεν πίστευα ότι θα έδειχνα έτσι. Δεν αναγνωρίζω τον εαυτό μου σωματικά, αλλά δεν με αναγνωρίζω πια ούτε ως άτομο. Αυτή έχει χαθεί» λέει εννοώντας τον παλιό της εαυτό.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση