ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Οι Sussex γίνονται βιβλίο

Ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle δεν είναι η συνηθισμένη βασιλική οικογένεια

Newsroom K

Χωρίς αμφιβολία, ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle δεν είναι η συνηθισμένη βασιλική οικογένεια. Από την αρχή, η σχέση ενός πρίγκιπα με μια μιγά ηθοποιό με ένα διαζύγιο στο ενεργητικό της αποτελούσε μεγάλη καινοτομία για τα βασιλικά δεδομένα της Μεγάλης Βρετανίας και σίγουρα έφερνε την αλλαγή. Η θεωρία αυτή επισφραγίστηκε όταν το ζευγάρι αποφάσισε να αποσυρθεί από τα καθήκοντά του, αποζητώντας μια πιο ήσυχη, διαφορετική ζωή μακριά από το παλάτι.

O βασιλικός συντάκτης Omid Scobie και η δημοσιογράφος Carolyn Durand συνεργάστηκαν με σκοπό να γράψουν τη βιογραφία του δούκα και της δούκισσας του Σάσεξ, για ένα βιβλίο με τίτλο ''Finding Freedom: Harry and Meghan and the Making of a Modern Royal Family'', που πρόκειται να κυκλοφορήσει διαδικτυακά στις 11 Αυγούστου και φυσικά στις 20 του ίδιου μήνα.

Οι δύο συγγραφείς του βιβλίου έχουν ακολουθήσει τους Σάσεξ στις διάφορες δραστηριότητες τους, παρακολουθώντας τους από κοντά, από τη δική τους οπτική γωνία. Το βιβλίο έρχεται με σκοπό να ''εξιστορήσει την ακριβή εκδοχή της πορείας τους και να παρουσιάσει την αλήθεια πίσω από τις ιστορίες που παρερμηνεύονται λόγω των επαναλήψεων''.

Δείτε το εξώφυλλο.

''Έγιναν τόσα πολλά από τότε που ξεκινήσαμε αυτό το project πριν δύο χρόνια. Υπήρξαν ανατροπές και εξελήξεις που κανείς δεν περίμενε, ούτε καν ο Harry και η Meghan, που με τον δικό τους τρόπο αντιμετώπισαν δυσκολίες προσαρμογής στις δικές τους πραγματικότητες. Αλλά με την πάροδο του χρόνο, είδαμε το ζευγάρι να παραμένει πιστό στα πιστεύω τους και να στέκεται δυνατό στις αντιξοότητες. Το βιβλίο θα πει την αληθινή εκδοχή της κοινής τους ζωής, μακριά από τα πρωτοσέλιδα και την παραπληροφόρηση. Παρόλο που οι ιστορίες τους έλαβαν χώρα πίσω από τους τοίχους του παλατιού, η πορεία τους για να δημιουργήσουν μια ζωή με νόημα και ελευθερία είναι κάτι που όλοι μπορούμε να καταλάβουμε'' λέει ο Scobie.

 

 

 

Πηγή: must

Για περισσότερα θέματα επισκεφθείτε το must.com.cy

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση

X