ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Όλα όσα αποκάλυψε συνεργάτιδα της Oprah για τη συνέντευξη με τους Sussex

«Είναι η καλύτερη συνέντευξη που έχει κάνει μέχρι σήμερα»

Newsroom K

Από την μέρα που ανακοινώθηκε πως η Meghan Markle και ο πρίγκιπας Harry θα δώσουν την πρώτη τους ολοκληρωμένη συνέντευξη στην Oprah Winfrey, στις 8 Μαρτίου, αρχίσαμε όλοι όσοι ακολουθούμε τους royals να κάνουμε θεωρίες για το τι μπορεί να ακούσουμε. Λίγες μέρες μετά κυκλοφόρησε και το πρώτο teaser, με την Winfrey να ρωτά διάφορες ερωτήσεις που δεν περιμέναμε (π.χ. αν ήταν επιλογή της να μην μιλά ή αν την ανάγκασε το παλάτι) και πλέον περιμένουμε πώς και πώς. Ξέρουμε, γενικά, πως οι συνεντεύξεις της Oprah είναι μοναδικές, αφού έχει ένα τρόπο να κάνει τους καλεσμένους να μιλούν για τα πάντα, ακόμα και για θέματα που δεν είχαν μιλήσει στο παρελθόν.

Μια συνεργάτιδα της Winfrey, όμως, η Gayle King, ήρθε για να μας δώσει ένα ακόμα μικρό teaser, λεκτικό αυτή τη φορά.

"Θέλουμε να σας υπενθυμίσουμε πως ο Harry και η Meghan θα μιλήσουν στην Oprah. Είναι η πρώτη τους συνέντευξη από τότε που παραιτήθηκαν από τα royal καθήκοντα τους… Και μαθαίνω από έγκυρη πηγή –δηλαδή από την Oprah- πως είναι η καλύτερη συνέντευξη που έχει κάνει μέχρι σήμερα" είπε η King στο περιοδικό People.

Να θυμίσουμε πως η συνέντευξη θα έχει διάρκεια 90 λεπτών και στην αρχή η Winfrey θα μιλήσει μόνο με την Meghan, ενώ στη συνέχεια θα ενταχθεί στη συζήτηση και ο Harry.

Δείτε το teaser που κυκλοφόρησε.

Πηγή: Must

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση