ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Olena Zelenska: Η θερμή υποδοχή από τον Joe και την Jill Biden στον Λευκό Οίκο

Συγκινητικό το κλίμα υποδοχής που ετοίμασαν στην Πρώτη Κυρία της Ουκρανίας με λουλούδια και αγκαλιές

must.com.cy

Η Πρώτη Κυρία της Ουκρανίας, Olena Zelenska κατέφθασε στον Λευκό Οίκο με τον πλανητάρχη Joe Biden και τη σύζυγό του, Jill Biden να την υποδέχονται μετά βαΐων και κλάδων. Η Olena Zelenska και η Jill Biden είχαν συναντηθεί ξανά πριν δύο μήνες.

Ο Joe Biden προσέφερε μία πλούσια ανθοδέσμη από ηλιοτρόπια, λευκές ορχιδέες και μπλε ορτανσίες στα εθνικά χρώματα της Ουκρανίας στην Olena Zelenska με το που έφτασε στον οίκο ενώ η Jill Biden της χάρισε μια θερμή αγκαλιά στην Ουκρανή ομόλογό της.

Κατά την άφιξή της, η Olena Zelenska συνοδευόταν από την πρέσβειρα της Ουκρανίας, Oksana Markarova ενώ δεν παρέλειψαν να βγάλουν και αναμνηστική φωτογραφία στον Λευκό Οίκο μαζί με το ζεύγος Biden.

Ουσιαστικά, η επίσκεψη της Ουκρανής Πρώτης Κυρίας στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής και συγκεκριμένα στη Washington είναι καθαρά για να τονίσει τα ανθρωπιστικά ζητήματα της Ουκρανίας και βέβαια το ανθρώπινο κόστος της ρωσικής εισβολής στη χώρα της. Η ίδια δεν συνοδευόταν από τον σύζυγό της, Volodymyr Zelensky.

Οι πρώτες κυρίες των δύο χωρών πρόκειται να συνομιλήσουν για τη συνεχή υποστήριξη των Ηνωμένων Πολιτειών προς τον Ουκρανικό λαό και προς το όνομα της δημοκρατίας καθώς οι αλλαγές στην παγκόσμια κοινότητα πρόκειται να είναι τεράστιες και αισθητές μετά την εισβολή της Ρωσίας. Σημαντικό είναι να δουν και πώς η συνεχής αυτή στήριξη θα ενισχυθεί για να αντιμετωπιστεί και η ανθρωπιστική κρίση μετά το χάος που επικρατεί.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση