ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Οσκαρ 2024: Η κριτική του Ντόναλντ Τραμπ και η αιχμηρή απάντηση του Τζίμι Κίμελ

Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ δεν μπόρεσε να συγκρατηθεί. Και ο οικοδεσπότης της βραδιάς των Οσκαρ δεν μπόρεσε να μην απαντήσει.

Kathimerini.gr

Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ δεν μπόρεσε να συγκρατηθεί και να μην σχολιάσει. Και ο οικοδεσπότης της βραδιάς των Οσκαρ, Τζίμι Κίμελ, δεν μπόρεσε να αντισταθεί από τον πειρασμό να απαντήσει. Έτσι, τα Οσκαρ έκλεισαν με μια διακριτική πολιτική νότα.

Συγκεκριμένα, ο Κίμελ χρησιμοποίησε μερικά από τα τελευταία του λεπτά στη σκηνή ως οικοδεσπότης για να διαβάσει, σε εκατομμύρια Αμερικανούς που παρακολουθούσαν, μια ανάρτηση που δημοσίευσε ο Τραμπ στην πλατφόρμα Truth Social.

Κρατώντας το κινητό του επί σκηνής, ο Κίμελ αποφάσισε να μοιραστεί την «κριτική» του πρώην προέδρου. «Υπήρξε ποτέ χειρότερος οικοδεσπότης από τον Τζίμι Κίμελ στα Οσκαρ;», είπε, διαβάζοντας μέρος της ανάρτησης του Τραμπ και σχολιάζοντας σαρκαστικά και με χιούμορ στη συνέχεια: «Μπλα, μπλα, μπλα. Κάντε την Αμερική μεγάλη ξανά».

Αφού ρώτησε το κοινό αν μπορεί να μαντέψει ποιος πρώην πρόεδρος μόλις το δημοσίευσε αυτό, ο οικοδεσπότης της βραδιάς εξέφρασε αιχμηρά την έκπληξή του που ο Τραμπ είχε μείνει ξύπνιος για να παρακολουθήσει την εκπομπή.

Με πληροφορίες από New York Times

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση