ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Όταν η βασίλισσα Ελισάβετ τηλεφωνεί στον πρωθυπουργό της χώρας

Το σπάνιο στιγμιότυπο και η υγεία της βασίλισσας Ελισάβετ

Newsroom K

Λίγο μετά από την γνωστοποίηση του ότι ο διάδοχος του βρετανικού θρόνου, πρίγκιπας Κάρολος, βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό, το παλάτι της Βρετανίας έκανε μια αρκετά σπάνια ανάρτηση που ομολογουμένως μας ξάφνιασε!

Η βασιλική οικογένεια δημοσίευσε στους επίσημους λογαριασμούς της στα κοινωνικά δίκτυα ένα collage στο οποίο βλέπουμε την βασίλισσα Ελισάβετ -η οποία βρίσκεται αυτοπεριορισμένη στο κάστρο Windsor- να συνομιλεί με τον πρωθυπουργό της χώρας Boris Johnson.

Αν και η συνομιλία των δύο δεν είναι σπάνια, αφού η βασίλισσα καθόλη την διάρκεια των χρόνων αφιερώνει μια εβδομαδιαία εικοσάλεπτη συνομιλία με τον εκάστοτε πρωθυπουργό, το εν λόγω στιγμιότυπο είναι αρκετά πρωτόγνωρο.

Αξίζει να αναφέρουμε πως το προγραμματισμένο διάγγελμα που θα έδινε η βασίλισσα, ακυρώθηκε με το σκεπτικό να αφήσουν τον τηλεοπτικό «αέρα» ελεύθερο για πολιτικούς και επιστήμονες να εκθέσουν τις απόψεις τους, επεσήμανε ειδικός επί του βασιλικού ρεπορτάζ. Όσο αφορά τώρα την πορεία της υγείας της βασίλισσας, σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail, εκπρόσωπος του Παλατιού αποκάλυψε: «Η βασίλισσα παραμένει σε καλή κατάσταση. Η Βασίλισσα, είδε για λίγο τον Πρίγκιπα της Ουαλίας το πρωί της 12ης Μαρτίου και ακολουθεί όλες τις κατάλληλες συμβουλές για την ευημερία της».

 

 

 

Πηγή: must

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση