ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Όταν συγκρίνουν τους Bennifer με την κλιματική αλλαγή και ο DiCaprio αντιδρά

Δείτε το viral βίντεο

must.com.cy

Κατά την διάρκεια προωθητικής συνέντευξης της ταινίας "Don’t Look Up" η οποία έχει ως κεντρική υπόθεση δύο αστρονόμους που παλεύουν να προειδοποιήσουν την ανθρωπότητα για έναν κομήτη που κινείται προς τη Γη και απειλεί να εξαφανίσει τον πλανήτη, ο σκηνοθέτης Adam McKay έκανε μια δήλωση που τράβηξε το ενδιαφέρον. Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή.

Ο γνωστός σκηνοθέτης λαμβάνοντας υπόψιν το ότι η ταινία αποτελεί παραλληλισμός με την κλιματική αλλαγή τόνισε ότι έφτασε η στιγμή να ενδιαφερθούμε για την περιβαλλοντική κρίση όσο ενδιαφερόμαστε για τους Bennifer.

«Η κλιματική αλλαγή πρέπει να είναι το φίλτρο μέσα από το οποίο βλέπουμε τον κόσμο... Και, μη με παρεξηγήσετε, με ενδιαφέρει πολύ το ότι ο Ben Affleck και η Jennifer Lopez είναι μαζί» είπε μεταξύ άλλων ο Adam McKay και ο κόσμος που βρισκόταν εκεί ξέσπασε σε γέλια. Στην συνέχεια ο σκηνοθέτης τόνισε ότι δεν κάνει πλάκα και με αυτό θέλησε να δείξει ότι η ανθρωπότητα μπορεί να νοιάζεται ταυτοχρόνως για δύο πράγματα.

Ακούγοντας τα πιο πάνω, ο Leonardo DiCaprio δεν μπόρεσε να αντισταθεί και με τον δικό του τρόπο έδειξε ότι κάτι τέτοιο είναι ανέφικτο! Χωρίς λοιπόν να πει λέξη, με την έκδραση και τις κινήσεις του αποκάλυψε ότι θεωρεί αδύνατο να δείξει ο κόσμος το ίδιο ενδιαφέρον για ένα celebrity ζευγάρι και τον πλανήτη που καταστρέφεται.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση