ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Piers Morgan: Κατηγόρησε την Meghan και τον Harry για σκόπιμη εκστρατεία

«Είναι αηδιαστικό. Ώρα να υπερασπιστούμε τη Βασίλισσά μας»

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Με ένα tweet που έφερε τα πάνω-κάτω στην ζωή του Piers Morgan, γνωστού παρουσιαστή της Μεγάλης Βρετανίας, ο οποίος μετά την συνέντευξη των Sussex πήρε θέση υπέρ της Bασίλισσας και του Παλατιού, ρίχνοντας τα βέλη του για ακόμη μια φορά στο ζευγάρι.

Ο παρουσιαστής έγραψε: “Υπάρχει μια πολύ σκόπιμη και κακόβουλη εκστρατεία που διαπράττεται από τον Δούκα και τη Δούκισσα του Sussex για να λεηλατήσουν, να δυσφημίσουν και να “αχρηστεύσουν” τη Βρετανία, τη Μοναρχία και τη Βασιλική Οικογένεια ως μια ομάδα άκαρδων ρατσιστών. Είναι αηδιαστικό. Ώρα να υπερασπιστούμε τη Βασίλισσά μας”.

Μετά από τις αιχμηρές δηλώσεις του, όπως είναι λογικό ακολούθησαν οι αντιδράσεις. Ανώτερα στελέχη της ITV του είπαν να ζητήσει συγγνώμη, μετά από 40.000 καταγγελίες της Ofcom, για την τοποθέτησή του στις αποκαλύψεις της Δούκισσας του Sussex στην Oprah.

Με εκείνον να αρνείται δημόσια και να αποχωρεί από τον αέρα της εκπομπής. Αφού είπε ότι«δεν πιστεύει λέξη» από τη συνέντευξη της Meghan στο CBS, στην οποία η ίδια δήλωσε ότι «δεν ήθελε να ζήσει» και ότι το Παλάτι είχε αρνηθεί την υποστήριξη της ψυχικής της υγείας.
Να θυμίσουμε στο σημείο αυτό ότι οι Sussex δεν ονόμασαν τον φερόμενο βασιλικό ρατσιστή κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, αλλά η Oprah είπε ότι της εμπιστεύτηκαν πως δεν ήταν η Βασίλισσα ή ο Πρίγκιπας Φίλιππος.

Δείτε παρακάτω το tweet που προκάλεσε τόσες αντιδράσεις:

 

Πηγή: Must

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση