ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ποιος ο ρόλος της Μίντλετον στον βασιλικό γάμο;

Μάλλον κανένας αφού η ίδια γνωρίζει ελάχιστα την Μέγκαν

Newsroom K

Όπως ήδη έχει γίνει γνωστό, ο βασιλικός γάμος του Πρίγκιπα Χάριμ και της ηθοποιού Μέγκαν Μαρκλ θα πραγματοποιηθεί τον Μάιο του 2018 στο κάστρο του Windsor.

Την ώρα που όλοι περιμένουν με ανυπομονησία την μεγάλη ημέρα, οι περισσότεροι θαυμαστές αναρωτιούνται για το ρόλο που θα έχει η Δούκισσα του Κέιμπριτζ

Τι ρόλο λοιπόν θα έχει η Κέιτ Μίντλετον στο γάμο της χρονιάς; Μάλλον κανέναν για τον πολύ απλό λόγο ότι η ίδια γνωρίζει ελάχιστα την Μέγκαν. Όπως αναφέρει η ειδικός στα βασιλικά θέματα Marlene Koenig, είναι πολύ πιθανό να μην παρευρεθεί καθόλου στο γαμήλιο πάρτι. Με τη στέψη του Ουίλιαμ ως βασιλιά της Αγγλίας στο κοντινό μέλλον η συμπεριφορά της πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεγμένη.

Επίσης, σύμφωνα με την βρετανική εθιμοτυπία, έναν ρόλο που ίσως θα μπορούσε να αναλάβει είναι αυτόν της matron of honor (καθώς είναι πλέον παντρεμένη) όμως είναι απίθανο καθώς δεν τον είχε ούτε στο γάμο της αδερφής της, Πίππα.

Τέλος, την περίοδο που θα τελεστεί ο γάμος, η Κέιτ είτε θα είναι σε πολύ προχωρημένη εγκυμοσύνη είτε θα έχει μόλις γεννήσει το τρίτο της παιδί.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση