ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Πωλείται η Neverland αλλά κανείς δεν τη θέλει

Με μειωμένη τιμή η έπαυλη του Μάικλ Τζάκσον όπου έζησε για 15 χρόνια

ΠΗΓΗ: Reuters

Το περίφημο Neverland Ranch, η έπαυλη που δημιούργησε ο Μάικλ Τζάκσον, έχει βγει ξανά προς πώληση και μάλιστα με τεράστια μείωση στην τιμή του, αλλά κανείς δεν φαίνεται να θέλει το «καταραμένο» σπίτι μετά το σκάνδαλο που έχει ξεσπάσει με τις αποκαλύψεις για παιδεραστία του διάσημου τραγουδιστή.

Την ώρα που βρίσκεται σε εξέλιξη η νομική διαμάχη για το ντοκιμαντέρ του HBO «Leaving Neverland» σχετικά με τις κατηγορίες για παιδεραστία του Μάικλ Τζάκσον, το σπίτι όπου έζησε για 15 χρόνια ο βασιλιάς της ποπ, έχει βγει ξανά προς πώληση, με τιμή 31 εκατομμύρια δολάρια, έναντι 100 εκατομμυρίων δολαρίων που ήταν η αρχική τιμή πώλησης το 2015.

Το Neverland, το οποίο ανήκει στην ιδιοκτησία της εταιρείας διαχείρισης ακινήτων Colony Capital, αποτελείται από 16 τετραγωνικά στρέμματα γης και ένα κύριο οίκημα περίπου 1.100 τετραγωνικών μέτρων και αγοράστηκε αρχικά από τον Μάικλ Τζάκσον έναντι 19,5 εκατομμυρίων δολαρίων.

Μετά το θάνατο του βασιλιά της ποπ το 2009, η εταιρεία διαχείρισης της περιουσίας του έβαλε το ακίνητο προς πώληση το 2015, ζητώντας 100 εκατομμύρια δολάρια.

Δεν βρέθηκε, όμως, κανείς πρόθυμος να το αγοράσει. Το 2017, άλλαξαν μεσιτικό γραφείο και μείωσαν την αρχική τιμή στα 67 εκατομμύρια δολάρια, σύμφωνα με τη Wall Street Journal. Χωρίς να υπάρξει ούτε τότε ζήτηση, το ράντσο τελικά αποσύρθηκε από την αγορά μέχρι την πρόσφατη επιστροφή του.

Οι κτηματομεσίτες Σουζάν Πέρκινς και Κάιλ Φόρσιθ της Compass, εξήγησαν στη Wall Street Journal πως το ακίνητο δεν είχε βρει αγοραστή λόγων των περιβαλλοντικών συνθηκών που ενδέχεται να επηρεάσουν το ράντσο, όπως η ξηρασία, οι λάσπες και οι πυρκαγιές. Επικαλέστηκαν, επίσης, την υψηλή αρχική τιμή του ακινήτου ως λόγο για την μη ύπαρξη ενδιαφερόμενων.

Εντύπωση προκαλεί, πάντως, ότι την περιγραφή δεν γίνεται απολύτως καμία αναφορά στον προηγούμενο ιδιοκτήτη του, τον Μάικλ Τζάκσον.

 

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση