ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Πρίγκιπας Andrew: Δεν του επιτρέπεται να δει ακόμα τη νεογέννητη εγγονή του

Λόγω των καταγγελιών για σεξουαλική επίθεση που εκκρεμούν

must.com.cy

Όλα άρχισαν το 2001, όταν η 17χρονη τότε Virginia Roberts επισκέφθηκε τη βίλα του Jeffrey Epstein στο Manhattan, και όπως υποστηρίζει είχε κακοποιηθεί σεξουαλικά από τον Δούκα της Υόρκης, πρίγκιπα Andrew.

Οι δικηγόροι της τονίζουν πως τότε ο πρίγκιπας γνώριζε πολύ καλά ότι η Virginia ήταν θύμα κυκλώματος λευκής σαρκός και πως είχε υποστεί και συνεχίζει να νιώθει «τεραστίου βαθμού συναισθηματικό και ψυχολογικό πόνο».

O Andrew έχει απομονωθεί στο κάστρο Balmoral της Σκωτίας μακριά από τη βασιλική ζωή και τα φώτα της δημοσιότητας. Εκεί προσπάθησαν οι αρχές να του παραδώσουν προσωπικά τα δικαστικά έγγραφα κλήτευσης στο δικαστήριο για την υπόθεση της σεξουαλικής κακοποίησης της Virginia Roberts Giuffre. Τελικά κατάφεραν να τον βρουν στις 24 Σεπτεμβρίου, όταν η νομική ομάδα του πρίγκιπα δέχτηκε την κλήτευση.

Ενώ ο Andrew βρίσκεται ή μάλλον κρύβεται στη Σκωτία, η κόρη του, πριγκίπισσα Βεατρίκη, γέννησε την κόρη της στις 18 Σεπτεμβρίου και σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο παππούς της δεν έχει καταφέρει να τη συναντήσει ακόμα. Η νεογέννητη εγγονή του είναι το δεύτερο εγγόνι του, όμως σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας The Sun, θα ήταν δύσκολο να ταξιδέψει στο Λονδίνο για να τη δει από κοντά.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση