ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Πρίγκιπας Harry: Τα πρώτα γενέθλια χωρίς την γιαγιά του

Η στιγμή που λύγισε στην πομπή της βασίλισσας

must.com.cy

Της Μαρίας Σάββα

Φανερά συγκινημένος ο πρίγκιπας Harry στην πομπή της σορού της βασίλισσας Ελισάβετ, ενώ δεν κατάφερε να κρύψει τα δάκριά του για πολύ. Συγκεκριμένα, φαινόταν να σκουπίζει τα δάκρυά του καθώς το φέρετρο τοποθετήθηκε στην αίθουσα του Westminster Hall.

Να αναφέρουμε, ότι η βασίλισσα ήταν ένας από τους πιο σημαντικούς ανθρώπους στην ζωή του Harry, αφού δεν ήταν μόνο γιαγιά του αλλά και αφεντικό του, καθώς ο ίδιος ήταν στο στρατό για 10 ολόκληρα χρόνια. Ο ίδιος σε αναφορά που έκανε είπε ότι ο σεβασμός που είχε για την βασίλισσα, ήταν αδιανόητος αφού πρώτα την έβλεπε ως βασίλισσα και αφεντικό και μετά ως γιαγιά.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Queen Elizabeth (@royalty.britishfamily)

Αφού δεν ήταν επιτρεπτό για εκείνον να φορέσει την στρατιωτική του στολή κατά την διάρκεια της πομπής, φόρεσε ένα μαύρο κουστούμι με κρεμασμένα μετάλλια στην αριστερή τσέπη του.

Όσο για τα γενέθλιά του, προς το παρόν δεν είναι γνωστό πώς ο Δούκας και η Δούκισσα θα περάσουν τη μεγάλη του μέρα, φαίνεται απίθανο να την περάσει με την οικογένειά του, καθώς η Kate και ο William ταξίδεψαν στο Norfolk για να δουν αφιερώματα λουλουδιών για την βασίλισσα, και με τον βασιλιά να περνά την ημέρα στο Gloucestershire.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by The Sussexes (@sussexnation)

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση