ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Πρίγκιπας Κάρολος: Δημοσίευμα λέει πως δέχτηκε βαλίτσες με χρήματα από Σεΐχη

Με νέο σκάνδαλο βρίσκεται αντιμέτωπος ο πρίγκιπας

must.com.cy

Του Γιώργου Γκαρακλίδη

Ο πρίγκιπας Κάρολος βρίσκεται για άλλη μία φορά στο στόχαστρο του σκανδάλου καθώς σύμφωνα με δημοσιεύματα των «Sunday Times» δέχτηκε βαλίτσες με χρήματα και συγκεκριμένα τρία εκατομμύρια ευρώ σε μετρητά από τον Σεΐχη Hamad bin Jassim Al Thani.

Τα δημοσιεύματα λένε πως δέχτηκε τρεις συγκεκριμένα, δωρεές μεταξύ του 2011 και του 2015 από τον πρώην πρωθυπουργό του Κατάρ ο οποίος είναι γνωστός και ως HBJ. Την πρώτη φορά τα χρήματα παραδόθηκαν σε βαλίτσα, την άλλη σε τσάντα ταξιδιού και την τρίτη σε σακούλες από το πολυκατάστημα Fortnum & Mason. Κατά τα λεγόμενα των ειδήσεων αυτών οι παραδόσεις των υπέρογκων ποσών έγιναν κατόπιν συναντήσεων των δύο ανδρών.

Δεν υπάρχουν ενδείξεις ακόμη για παράνομες δραστηριότητες του πρίγκιπα Καρόλου ή το αν ο ίδιος προσέφερε ανταλλάγματα γι' αυτές τις χρηματικές παραδόσεις αλλά λαμβάνοντας υπόψη το ιστορικό του Κατάρ σχετικά με τα ανθρώπινα δικαιώματα, τα πράγματα δείχνουν πιο σοβαρά. Ο ίδιος ο σεΐχης αντιμετώπιζε σοβαρές κατηγορίες σχετικά με τα ανθρώπινα δικαιώματα και παράλληλα έχει οικονομικά συμφέροντα στο Ηνωμένο Βασίλειο.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by The Royal Family (@theroyalfamily)

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση