ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Πρίγκιπας William: «Είσαι προετοιμασμένος για όλα, αλλά ορισμένες στιγμές σε πιάνουν έξω»

Όσα είπαν ο πρίγκιπας και η πριγκίπισσα της Ουαλίας κατά την επίσκεψη τους στο Windsor

must.com.cy

Της Στυλιάνας Κυριάκου

Ο πρίγκιπας της Ουαλίας, William, κατά την επίσκεψή του στο Windsor's Guildhall για να ευχαριστήσει όσους βοήθησαν με την υπηρεσία δέσμευσης, όταν ένα από το προσωπικό μίλησε για το πόσο δύσκολες πρέπει να ήταν οι τελευταίες μέρες, ο William απάντησε: «Αν το ρίξετε στο κεφάλι του, είναι πάντα πολύ ανακουφιστικό. ότι τόσοι πολλοί άνθρωποι νοιάζονται.Το κάνει πολύ καλύτερο»

«Υπάρχουν ορισμένες στιγμές που σε πιάνουν έξω. Είσαι προετοιμασμένος για όλα, αλλά ορισμένες στιγμές σε πιάνουν».

Αποκαλύπτοντας ότι «πνίγηκε» βλέποντας τα αφιερώματα του Paddington Bear στη βασίλισσα, μετά από ένα σκίτσο που τράβηξε με τον φανταστικό χαρακτήρα για τους εορτασμούς του Platinum Jubilee, πρόσθεσε: «Είναι τα πράγματα που δεν περιμένεις που σε καταφέρνουν».

Μιλώντας στους εργαζομένους του δημοτικού συμβουλίου, αργότερα αστειεύτηκε ότι υπήρχε ένας νέος «ανταγωνισμός» μεταξύ του Paddington Bear και των corgi, αλλά «τα corgi ήταν εκεί για περισσότερο».

Ο πρίγκιπας και η πριγκίπισσα συναντούσαν εκείνους που βοήθησαν να διευκολυνθεί η υπηρεσία στην πόλη. Μεγάλα πλήθη συγκεντρώθηκαν για να παρακολουθήσουν την πομπή του φέρετρου της Βασίλισσας στο τελευταίο της ταξίδι προς το κάστρο, όπου τελέστηκε η τελετή.

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας, Kate, είπε: «Είναι εκπληκτικό πόσοι άνθρωποι ήθελαν να έρθουν και να αποτίσουν φόρο τιμής».

Το ζευγάρι μίλησε επίσης με μέλη του προσωπικού του Crown Estate που βοήθησαν στη διοργάνωση αφιερωμάτων λουλουδιών. Περίπου 900 αεροσυνοδοί βοήθησαν στη διαχείριση του πλήθους στο Windsor, το οποίο ανήλθε σε 103.000, σύμφωνα με την τοπική αρχή.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by BBC News (@bbcnews)

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση