ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Πρίγκιπας Χάρι: Ο καρκίνος του πατέρα μου θα επανενώσει τη βασιλική οικογένεια

Ο Χάρι μετέβη στις αρχές Φεβρουαρίου στο Λονδίνο προκειμένου να επισκεφθεί τον βασιλιά Κάρολο, λιγότερο από 24 ώρες μετά την ανακοίνωση για τη διάγνωση του καρκίνου

Kathimerini.gr

Ο πρίγκιπας Χάρι δήλωσε σήμερα «βέβαιος» πως ο καρκίνος του πατέρα του, βασιλιά Καρόλου, θα επανενώσει τη βασιλική οικογένεια της Αγγλίας, η οποία έχει χωριστεί εδώ χρόνια από τις εντάσεις στους κόλπους της.

Ο πρίγκιπας, που ζει από το 2020 στην Καλιφόρνια μαζί με τη σύζυγό του Μέγκαν Μαρκλ, μετέβη αεροπορικώς στις αρχές Φεβρουαρίου στο Λονδίνο προκειμένου να επισκεφθεί τον βασιλιά Κάρολο, λιγότερο από 24 ώρες μετά την ανακοίνωση για τη διάγνωση του καρκίνου, από τον οποίο πάσχει ο μονάρχης.

«Μπήκα σε ένα αεροπλάνο και πήγα να τον δω αμέσως μόλις μπόρεσα», περιέγραψε ο Χάρι σε δηλώσεις του στο αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο ABC. Ερωτηθείς σχετικά με το ενδεχόμενο μιας οικογενειακής συμφιλίωσης λόγω αυτής της νέας κατάστασης, ο 39χρονος πρίγκιπας απάντησε: «Ναι, είμαι βέβαιος για αυτό».

«Αγαπώ την οικογένειά μου. Το γεγονός ότι μπόρεσα να πάρω το αεροπλάνο, να τον δω και να περάσω χρόνο μαζί του, είμαι ευγνώμων για αυτό», επισήμανε.

Αν και επικεντρώνεται πλέον στη «δική του οικογένεια», είπε πως έχει κι άλλα ταξίδια προγραμματισμένα, στο πλαίσιο των οποίων θα «περάσει από το Ηνωμένο Βασίλειο». «Θα βλέπω την οικογένειά μου όσο μπορώ», υποσχέθηκε.

Η επιστροφή του στο Λονδίνο προκάλεσε ερωτήματα και εικασίες σχετικά με το ενδεχόμενο μιας συμφιλίωσης ή τουλάχιστον μιας συνάντησης με τον μεγαλύτερο αδελφό του Ουίλιαμ. Οι σχέσεις τους έχουν διακοπεί μετά τις επαναλαμβανόμενες δημόσιες επιθέσεις του Χάρι εναντίον του και της βασιλικής οικογένειας. Ωστόσο, η συνάντηση αυτή δεν πραγματοποιήθηκε.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση

Το ιταλικό πρακτορείο ειδήσεων ANSA μετέδωσε ότι ο σχεδιαστής πέθανε στο σπίτι του στη Φλωρεντία μετά από μακρά ασθένεια
ΠΗΓΗ: AFP
 |  SHOWBIZ