ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Πριγκίπισσα Μαργαρίτα - Diana: H αμοιβαία συμπάθεια που κατέληξε σε τεράστια έχθρα

Το επικριτικό γράμμα της πριγκίπισσας στην Diana

Newsroom K

Eνώ η πριγκίπισσα Μαργαρίτα, αδερφή της Βασίλισσας ήταν η μόνη που μέχρι τέλους στεκόταν στο πλευρό της Diana και συχνά την υποστήριζε στην αδερφή της Ελισσάβετ οι μεταξύ τους σχέσεις δεν είχαν αίσιο τέλος.

Τι ήταν αυτό που κατάφερε να χωρίσει τις δύο γυναίκες;

Η συμπεριφορά της άλλαξε ριζικά μετά τα όσα αποκάλυψε η Diana στην πολυσυζητημένη για την εποχή συνέντευξη στο «Panorama» του BBC.

Η Πριγκίπισσα Μαργαρίτα φαίνεται να αισθάνθηκε προδοσία, διότι θεωρούσε τον εαυτό της σύμμαχο, καθοδηγητή και επιστήθια φίλης της Νταϊάνα.

Μάλιστα, προστάτευε αρκετές φορές την Diana από την αδερφή της, Βασίλισσα Ελισάβετ κάθε φορά που εκείνη ξεπερνούσε τα όρια.

Έτσι, όταν η Lady D ''πρόδωσε'' το Παλάτι το πλήγμα ήταν μεγάλο για την Μαργαρίτα, αν και για την ίδια είχε μιλήσει με τα καλύτερα λόγια.

Το επικριτικό γράμμα

Μάλιστα, η Πριγκίπισσα Μαργαρίτα φέρεται να έστειλε ένα επικριτικό και προσβλητικό γράμμα στην Diana, κατηγορώντας την ότι απογοήτευσε τους πάντες.

Η σκληρή στάση της αδερφής της Βασίλισσας συνεχίστηκε προς τη μητέρα του William και του Harry, καθώς έκοψε κάθε επικοινωνία και επαφή μαζί της, ενώ και στους γιους της δήλωσε ότι δεν επιθυμεί να έχουν συναναστροφές.

Μάλιστα, ούτε μετά τον ξαφνικό θάνατο της Diana δεν άλλαξε η στάση της πριγκίπισσας, η οποία προέτρεψε τους συγγενείς της να της κάνουν μία απλή κηδεία. «Μια ιδιωτική κηδεία για μια απλή πολίτη», ήταν η πρότασή της.

Δυστυχώς, η Πριγκίπισσα Μαργαρίτα δεν συγχώρησε τη Diana για την προδοσία της και έκανε τα πάντα για να τη διαγράψει από τη μνήμη της, καταστρέφοντας όλα τα γράμματα που γράφτηκαν από κείνη.

Αυτή η φιλία που έγινε μίσος ήταν ένα από τα σκάνδαλα του παλατιού, καθώς πολλά έχουν γραφτεί για την κόντρα των δύο γαλαζοαίματων γυναικών.

Πηγή: Must

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση