ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Προς Φιλιππίδη, Χαϊκάλη και Κιμούλη: «Τάσσομαι υπέρ τους»

Η Λίλιαν Αρχοντή έδωσε μία συνέντευξη η οποία με βάση τα όσα ανέφερε ξάφνιασε αρκετούς

Newsroom K

Η Λίλιαν Αρχοντή την οποία είδαμε στον ρόλο της Φιόνας στην αγαπημένη σειρά «Κωνσταντίνου & Ελένης», έδωσε μία συνέντευξη η οποία με βάση τα όσα ανέφερε ξάφνιασε αρκετούς.

Η ηθοποιός στη συνέντευξή της παίρνει ξεκάθαρα θέση υπέρ των ηθοποιών Γιώργο Κιμούλη, Πέτρο Φιλιππίδη και Παύλο Χαϊκάλη οι οποίοι έχουν κατηγορηθεί από συναδέλφους τους.

«Έχω συνεργαστεί με τον Γιώργο Κιμούλη σε μεγάλο μιούζικαλ που είχε φέρει από την Αμερική, με τον Κώστα Σπυρόπουλο σε σίριαλ που ο ίδιος επέλεξε, αλλά και στο Ταμάμ.
Συνεργάστηκα με τον Πέτρο Φιλιππίδη, όχι μόνο στην τηλεόραση, αλλά και μια ολόκληρη σεζόν που ήμουν προσωπική βοηθός του. Η συνεργασία μας και με τους τρεις, ήταν άψογη, τους γνωρίζω πολύ καλά από μέσα κι απ’ έξω.
Γνωρίζω τον Παύλο Χαϊκάλη, είναι φίλος, εξαιρετικός άνθρωπος, τον εκτιμώ. Κατηγορώντας αυτούς τους ανθρώπους, δεν αμφισβητείται ούτε το ταλέντο, ούτε η πορεία τους… Τάσσομαι υπέρ τους. Αυτούς τους ανθρώπους τους έχω στο βιογραφικό μου και καμαρώνω γι’ αυτούς. Έστειλα μήνυμα στον Πέτρο Φιλιππίδη τώρα, τον αγάπησα όπως την σύζυγό του και τον γιο τους», είπε η Λίλιαν Αρχοντή στο περιοδικό ΛΟΙΠΟΝ.

«Έστειλα μήνυμα συμπαράστασης στον Πέτρο Φιλιππίδη»

«Περαστικά και γρήγορη ανάρρωση, ότι είμαι δίπλα του, στο πλευρό του, όπως και στη γυναίκα του και στο παιδί τους» έγραψε στο μήνυμα.

«Δεν μου απάντησε, δεν περίμενα να μου απαντήσει, αλλά το έκανα για να δείξω την συμπαράστασή μου και την εκτίμησή μου. Η θέση που παίρνω υπέρ των μεγάλων αυτών ανθρώπων του χώρου και του θεάτρου μας, όπως κι ο Δημήτρης Λιγνάδης, δε σημαίνει ότι κατηγορώ τις κοπέλες που μίλησαν. Θα βγουν κι άλλα στη δημοσιότητα, θα βγουν κι άλλοι, είναι τραγικό, δεν το αξίζει το θέατρο αυτό» κατέληξε.

Πηγή: Must

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση