ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Πώς είναι οι Sussex σαν εργοδότες στην Αμερική;

Όσα αποκάλυψε η υπεύθυνη προσωπικού τους

must.com.cy

Εδώ και καιρό γνωρίζουμε για τους ισχυρισμούς μεταξύ παλατιού και Meghan Markle, η μεν για ρατσιστική συμπεριφορά και οι δε για ανάρμοστη απέναντι στο προσωπικό.

Ήρθε η ώρα να μάθουμε από άτομα στα ενδότερα της οικίας πλέον των Sussex στην California αν ισχύουν τα όσα μοιράστηκαν οι υπάλληλοι του παλατιού ή όχι, καθώς σε νέο δημοσίευμα φανερώνεται η πρώην υπεύθυνη του προσωπικού του ζευγαριού Catherinbe St-Laurent, μιλώντας για τη συνεργασία τους μαζί της.

Η ίδια είχε μακριά ιστορία με τους δύο καθώς εργαζόταν τόσο στο Bill&Melinda Gates Foundation, αλλά και στο Archewell Foundation, από τις αρχές του 2020, θεωρώντας (όπως είπε στο ‘The Cut’) ότι και οι δύο μπορούν να γίνουν επιδραστικές προσωπικότητες στην κοινωνία μας.

Ενώ για τη συνεργασία της μαζί τους είπε, «Ήταν μια απίστευτη εμπειρία. Είναι απίστευτα ταλαντούχοι και δημιουργικοί αρχηγοί. Είμαι ευγνώμων που είχα την ευκαιρία να το κάνω αυτό και να είμαι μαζί τους στο ταξίδι τους. Ο χρόνος που πέρασα μαζί τους ήταν απίστευτα ικανοποιητικός».

Προσθέτοντας ότι, «Πιστεύω ότι έχουν την δυνατότητα να γίνουν επιδραστικές προσωπικότητας στην κοινωνική ζωή και ανυπομονώ να συνεχίσω να είμαι μέρος αυτού», πράγμα που την φέρνει σε μεγάλη αντίθεση με τους ισχυρισμούς που είχαν γίνει από τους συνεργάτες της Meghan στην ‘The Times’, τον περασμένο Μάρτιο, κατηγορώντας την για bullying την εποχή που το γραφείο της βρισκόταν στο παλάτι του Kensington.

Ενώ να σημειώσουμε πως η Catherine St-Laurent, συνεχίζει να εργάζεται για τους Sussex σε διαφορετικό όμως πόστο, ως σύμβουλος πλέον στο Archewell Foundation, με το καταληκτικό της σχόλιο να αναφέρει «η δέσμευσή τους στην συμπόνοια και την ευεξία ήταν το ρεύμα που περνούσε σε όλες τις δραστηριότητές του οργανισμού. Είμαι πολύ περήφανη για όσα καταφέραμε μαζί και νιώθω μεγάλη τιμή που παραμένω σύμβουλος στον οργανισμό».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση