ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Πώς μεγαλώνουν τα παιδιά τους ο πρίγκιπας William και η Kate Middleton

Οι κανόνες που ακολουθεί το ζευγάρι για το μεγάλωμα των τριών παιδιών τους

Newsroom K

O πρίγκιπας William και η σύζυγός του Kate Middleton, είναι από τα ζευγάρια πρότυπο για πολλούς. Ο 9 χρόνια έγγαμος βίος τους, που είχε ως αποτέλεσμα τη γέννηση των τριών παιδιών τους, τον πρίγκιπα George το 2013, δύο χρόνια αργότερα την πριγκίπισσα Charlotte και το 2018 τον πρίγκιπα Loui… φαίνεται πως το βασιλικό ζευγάρι παραμένει ευτυχισμένο και ερωτευμένο όπως ακριβώς τους θυμόμαστε.

Όπως κάθε οικογένεια, έτσι και αυτή, έχει ορισμένους κανόνες όσον αφορά το μεγάλωμα των παιδιών τους.

Μια βασιλική πηγή ανάφερε πρόσφατα “Τα παιδιά ενθαρρύνονται να μιλήσουν για τα συναισθήματά τους. Εκφράζουν τις ανησυχίες τους για τα σχολικά μαθήματα, για ένα μάθημα κολύμβησης, για το μπαλέτο, για έναν χαμένο αγώνα τένις ή επειδή βλέπουν τα παιδιά να λιμοκτονούν σε μια τηλεοπτική διαφήμιση. Αυτό όμως που ακολουθεί είναι συζήτηση και στη συνέχεια βρίσκεται μια λύση”. Επιπρόσθετα, η πηγή ανάφερε “Δεν υπάρχει να λέει ο ένας γονέας “όχι” και ο άλλος “ναι”, καθώς η Kate και ο William θέλουν να παρουσιάσουν ένα ενοποιημένο γονικό μέτωπο στα παιδιά τους».

Όπως φαίνεται, συναισθηματική καθοδήγηση είναι ο κύριος τρόπος... και γενικότερα το στυλ που ακολουθά το βασιλικό ζεύγος στο να μεγαλώσει τα παιδιά του. Η πηγή αναφέρει επίσης πως όταν τα παιδιά αρχίζουν τις φωνές, που απαγορεύονται τόσο από αυτά αλλά και τους ιδίους τους γονείς, ο William και η Kate τα στέλνουν στον καναπέ όπου συζητούν και μιλούν ήρεμα στα παιδία πως η συμπεριφορά τους έχει συνέπειες.

Αυτό το γαλαζοαίματο ζευγάρι, θέλει να δώσει το σωστό παράδειγμα για να γίνουν τα παιδιά τους, πρώτα απ’ όλα σωστοί άνθρωποι και ταυτόχρονα να τα προετοιμάσουν κατάλληλα, ώστε να μπορέσουν να αντιμετωπίσουν όσα πρόκειται να εμφανιστούν στο μέλλον τους.

 

 

 

 

 

 

 

 

Πηγή: must

Για περισσότερα θέματα επισκεφθείτε το must.com.cy

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση