ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Πώς ο William έμαθε ότι η Kate έχει καρκίνο;

Όπως αναφέρει ο πρίγκιπας της Ουαλίας το έμαθε λίγο πριν παρευρεθεί στο μνημόσυνο του Βασιλιά Κωνσταντίνου στις 27 Φεβρουαρίου

must.com.cy

Δέσποινα Άσπρου

Η πριγκίπισσα Kate, η σύζυγος του διαδόχου του βρετανικού θρόνου πρίγκιπα William, ανακοίνωσε την Παρασκευή 22 Μαρτίου ότι έχει καρκίνο και έχει ξεκινήσει χημειοθεραπεία, σε βιντεοσκοπημένο μήνυμα. Μετά την εγχείρηση στην κοιλιακή χώρα στα μέσα Ιανουαρίου, "οι εξετάσεις αποκάλυψαν την παρουσία καρκίνου", εξήγησε χωρίς να διευκρινίσει τη φύση της νόσου. Από την πρώτη στιγμή, η είδηση σόκαρε τους πάντες και ουκ ολίγοι, αναρωτήθηκαν πώς έμαθε για το γεγονός ο σύζυγός της, πρίγκιπας William.

Σε αποκαλύψεις για το πότε και πώς ο πρίγκιπας πληροφορήθηκε ότι η σύζυγός του Kate Middleton έχει καρκίνο, προχώρησε η Daily Mail. Όπως αναφέρει η εφημερίδα σε δημοσιεύμά της, ο πρίγκιπας ενημερώθηκε για την κατάσταση υγείας της συζύγου του λίγο πριν παρευρεθεί στο μνημόσυνο του Βασιλιά Κωνσταντίνου στις 27 Φεβρουαρίου.

Η απουσία του από την εκδήλωση στο Παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στο Κάστρο του Ουίνδσορ είχε προκαλέσει έντονη ανησυχία, αλλά η αποκάλυψη για την υγεία της πριγκίπισσας εξηγεί τα πάντα.

Να σημειώσουμε πως ο πρίγκιπας έχει ήδη προσαρμόσει τα βασιλικά του καθήκοντα για να αφιερώσει ακόμη περισσότερο χρόνο στην οικογένειά του, μετά την πρώτη εισαγωγή της Κέιτ στην κλινική του Λονδίνου τον περασμένο Ιανουάριο.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση