ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Rihanna: Απέσυρε την αγωγή εναντίον του πατέρα της

Ότι χρησιμοποιεί το όνομά της για να επωφεληθεί η επιχείρησή του

must.com.cy

Η δίκη είχε προγραμματιστεί για τις 22 Σεπτεμβρίου, αλλά η Rihanna κατέθεσε αίτηση για απόσυρση της αγωγής. Χωρίς να έχει γίνει γνωστή η αιτία για την απόφαση της σταρ, τα ξένα δημοσιεύματα αναφέρουν ότι μάλλον έκανε μια εξω-δικαστική συμφωνία με τον πατέρα της και τον συνεργάτη του.

Σύμφωνα με τους δικηγόρους της, ο πατέρας της και ο συνεργάτης του, Moses Perkins, είχαν προσπαθήσει να πάρουν "εκατομμύρια δολάρια από τρίτους με την ψευδή υπόσχεση ότι λειτουργούσαν εκ μέρους της Rihanna" ενώ η εταιρεία τους ‘Fenty Entertainment’ είχε προσπαθήσει να οργανώσει μια περιοδεία 15 εκατομμυρίων για 15 μέρες στη Λατινική Αμερική, αλλά και συναυλίες στο Λος Άντζελες και το Λας Βέγκας χωρίς να το γνωρίζει η τραγουδίστρια.

Ο πατέρας της που στο παρελθόν είχε προσπαθήσει να κατοχυρώσει κι εκείνος το όνομα Fenty για να χτίσει μια αλυσίδα ξενοδοχείων, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, χρησιμοποιούσε το όνομα που η Rihanna είχε κάνει γνωστό μέσα από πολλές επιχειρηματικές της δραστηριότητες, ανάμεσα στις οποίες και το πολλών εκατομμυρίων brand της, Fenty Beauty.

Η Rihanna έχει αναφερθεί στο παρελθόν για την κακή σχέση που είχε με τον πατέρα της που πάλευε με τον εθισμό στο αλκοόλ και τα ναρκωτικά. To 2007 είχε πει πως "πιστεύω ότι κάθε παιδί που μεγαλώνει περνάει κάποια αναστάτωση αλλά ίσως η δική μου να ήταν κάπως χειρότερη. Στο τέλος της μέρας, δεν το σκέφτομαι πια και δεν με κάνει να θυμώνω" είχε πει για τον εθισμό του πατέρα της και τους τσακωμούς που είχε με την μητέρα της.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση