ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ronaldo: Η μαμά του έκανε μάγια στην Georgina για να τους χωρίσει

Θα καθαρίσω το όνομά μου, θα προστατεύσω την οικογένειά μου, δήλωσε μεταξύ άλλων

must.com.cy

Μαρία Καραμάνου

Οι διεθνείς ενημερωτικές ιστοσελίδες και τα κοινωνικά μέσα έχουν επικεντρωθεί στην Georgina Rodriguez, σύντροφο του Christiano Ronaldo. Αρχικά την περιέγραψαν ως "προικοθήρα", αλλά πλέον νέα δημοσιεύματα αναφέρουν ότι έχει μπλέξει σε έντονη διαμάχη με τη μητέρα του γνωστού ποδοσφαιριστή, Dolores Aveiro.

Παρόλο που καμία από τις δύο πλευρές δεν έχει πάρει θέση για τα όσα αναφέρονται, η κατάσταση φαίνεται να έχει φτάσει στα άκρα. Πλέον, η μητέρα του Ronaldo αποφάσισε να βάλει ένα τέλος στη διαρκώς αμφισβητούμενη σχέση με τη νύφη της. Πρόσφατα μάλιστα, η Dolores αντέδρασε μέσω μιας δημοσίευσης κατά μιας εφημερίδας που ισχυρίστηκε ότι "κατέφυγε στη μαγεία για να χωρίσει τον γιο της από την Georgina".

Μέσω μιας ανάρτησής στο Instagram, ένας εκπρόσωπος της Aveiro έθεσε τα πράγματα ως εξής:

"Θέλω να μιλήσω εξ ονόματος μου και της οικογένειάς μου, που περιλαμβάνει την Georgina Rodriguez, σύζυγο του γιου μου, Christiano Ronaldo, τη Rubina, σύζυγο του γιου μου, Hugo, τον γαμπρό μου, Alexander, σύζυγο της Katia Aveiro, ή με άλλα λόγια, τα τέσσερα παιδιά μου, εγώ και τα έντεκα εγγόνια μου. Θέλω να δηλώσω ότι σήμερα, έχω ενεργοποιήσει τους δικηγόρους μου για να προστατεύσω το καλό μου όνομα, για χάρη της οικογένειάς μου και για τον ρόλο που διαδραματίζουν στη ζωή μου. Έχει κυκλοφορήσει μια είδηση σε μια γνωστή πορτογαλική εφημερίδα που αναπόφευκτα εκμεταλλεύεται και καταχρώνται το όνομα της οικογένειάς μου για προώθηση. Αυτή η είδηση είναι ψευδής, συκοφαντική και ακόμη και βάναυση, αφού αναφέρει φρικτές πράξεις από μέρους μου, με στόχο να αφαιρέσω την ευτυχία από ένα από τα παιδιά μου.

Αυτές οι κατηγορίες είναι εντελώς αβάσιμες και προσβλητικές. Έχω λάβει δραστικά μέτρα, μέσω των δικηγόρων μου, για να προασπίσω την αξιοπρέπειά μου, την οικογένειά μου και την εικόνα μας. Η αλήθεια θα αποκαλυφθεί και οι υπαινιγμοί αυτοί θα διαψευστούν κατηγορηματικά. Σας ευχαριστώ για την υποστήριξή σας και την κατανόησή σας κατά τη διάρκεια αυτής της δύσκολης περιόδου.

Δεν θα επιτρέψω ποτέ σε μια τέτοια αντεπαγγελματική πηγή πληροφοριών να μελανώσει το καλό μου όνομα στη δημοσιότητα. Είμαι αποφασισμένη να πάω μέχρι τέλους, με κάθε κόστος, για να προστατεύσω εμένα και την οικογένειά μου, και να αποδείξω ότι οι κατηγορίες αυτές είναι κακόβουλες και αβάσιμες. Δεν θα επιτρέψω σε αναξιόπιστες πηγές, λόγια και γραπτά να παραμορφώσουν την αλήθεια.

Ευχαριστώ θερμά όσους με ακολουθούν και με σέβονται. Τους ζητώ να είναι προσεκτικοί με όσα ακούνε και διαβάζουν, ειδικά μετά από τέτοιου είδους ειδήσεις που προκαλούν αδικαιολόγητη ζημιά και επηρεάζουν την οικογένειά μας. Ορισμένα από τα εγγόνια μου ήδη αντιλαμβάνονται τον κόσμο και την κριτική. Για τον λόγο αυτό, δεν θα σταματήσω να αγωνίζομαι μέχρι να αποδειχθεί η αλήθεια από αυτήν την εφημερίδα.

Σας ευχαριστώ θερμά για τη στήριξή σας.''

Οι πρόσφατες δηλώσεις της Aveiro έχουν δημιουργήσει συζητήσεις σχετικά με τη σχέση του γιου της, του ποδοσφαιριστή, με τη σύντροφό του, Georgina. Παρά το γεγονός ότι η Aveiro αρνείται κάθε πιθανότητα χωρισμού, προηγούμενα άρθρα από πολλά μέσα ενημέρωσης έχουν παρουσιάσει την σχέση ανάμεσα στις δύο γυναίκες ως λιγότερο ιδανική. Στο παρελθόν, υπήρξαν αναφορές για πιθανά προβλήματα μεταξύ της Aveiro και της πρώην φίλης του γιου της, Irina Shayk, με φήμες που υποδηλώνουν ότι η Aveiro είχε επηρεάσει τον χωρισμό τους.

Η μητέρα του Ronaldo απαρνήθηκε απολύτως τις κατηγορίες για προβλήματα μεταξύ του γιου της και της Georgina, δηλώνοντας ότι όλα είναι ψέματα. Είπε επίσης ότι όλα τα ζευγάρια έχουν διαφωνίες, αλλά όσα έχουν γραφτεί είναι ψέματα. Παρά τις πρόσφατες προκλήσεις που αντιμετώπισε ο Ronaldo, όπως η μετακόμισή του στη Σαουδική Αραβία από τη Manchester United και ο παραγκωνισμός του στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2022, παραμένει αβέβαιο εάν θα αγωνιστεί ξανά για έναν σύλλογο που συμμετέχει σε μεγάλες ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Καθώς η καριέρα του προχωράει προς το τέλος της, υπάρχουν εκτιμήσεις ότι θα επιστρέψει τελικά στην Ισπανία και θα εγκατασταθεί με την οικογένειά του στο σπίτι τους στη Μαδρίτη.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
Showbiz  | 
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση