ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ryan Renolds: «Είχα μια νευρική κατάρρευση, κυριολεκτικά έτρεμα»

Η αγχώδης διαταραχή και η εξομολόγηση του στα social media

must.com.cy

Ο Ryan Reynolds είχε αποκαλύψει ξανά στο παρελθόν (2016) ότι αντιμετωπίζει αγχώδη διαταραχή, αλλά πλέον όπως έγραψε στο Instagram του ξέρει ότι δεν είναι μόνος.

Ο γνωστός ηθοποιός έκανε μια ανάρτηση για να μοιραστεί με τους fans του τη μάχη που δίνει εδώ και χρόνια με το άγχος, με αφορμή τον μήνα ενημέρωσης για την ψυχική υγεία που είθισται να είναι κάθε χρόνο ο Μάιος.

"Ένας από τους λόγους που κάνω αυτή την ανάρτηση αργά είναι γιατί είχα βάλει πολλά στο πρόγραμμά μου και σημαντικά θέματα μου ξέφυγαν. Και ένας από τους λόγους που συχνά έχω ένα βαρύ πρόγραμμα είναι ο χρόνιος φίλος μου, το άγχος”

"Ξέρω ότι δεν είμαι μόνος και το πιο σημαντικό, σε όλους αυτούς που βάζουν πολλές υποχρεώσεις στο πρόγραμμά τους, σκέφτονται πολύ, δουλεύουν πολύ, ανησυχούν πολύ και κάνουν τα πάντα "πολύ”, να ξέρετε ότι δεν είστε μόνοι”, έγραψε χαρακτηριστικά ο Reynolds.

O ηθοποιός τόνισε ότι "δεν μιλάμε αρκετά για την ψυχική υγεία και δεν κάνουμε πολλά για να αποβάλλουμε το στίγμα μέσα από τη συζήτηση. Αλλά, όπως και με αυτό το post, καλύτερα τώρα παρά ποτέ, ελπίζω”.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Ryan Reynolds (@vancityreynolds)

 

Να θυμίσουμε πως σε συνέντευξή του το 2016 στο GQ είχε δηλώσει ότι είχε καταρρεύσει ψυχικά όταν έκανε την πρώτη ταινία Deadpool, ένα prοject για το οποίο είχε δουλέψει 11 χρόνια. Όταν τελικά το τέλειωσε, όπως είχε εξομολογηθεί "είχα μια νευρική κατάρρευση. Κυριολεκτικά έτρεμα”.

Ο γιατρός τότε του είχε πει ότι έχει αγχώδη διαταραχή. Το 2018 μάλιστα σε συνέντευξή του στους New York Times είχε αποκαλύψει ότι "έχω άγχος, πάντα είχα άγχος. Έχω το ελαφρύ 'είμαι ανήσυχος για αυτό' και έχω μπει και στο βάθος του σκοτεινού τέλους του φάσματος που δεν είναι διασκεδαστικό”.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση