ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Sarah Jessica Parker: «Το να έχεις γκρίζα μαλλιά δεν είναι γενναίο»

«Χειροκροτήστε κάποιον άλλο για το θάρρος του», δήλωσε η ηθοποιός

must.com.cy

Η Sarah Jessica Parker μίλησε ευθέως και είπε πράγματα που έχουν απόλυτα ανθρώπινη διάσταση και επαλήθευση που πολλές φορές ξεχνάμε όλοι μέσα από τη λάμψη που παρουσιάζει η showbiz.

Μίλησε για τα γκρίζα της μαλλιά και είπε πως το να έχει κανείς γκρίζα μαλλιά δεν είναι γενναίο αλλά φυσικό και πως δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση για πράξη ηρωισμού.

«Δεν μπορώ να ξοδεύω χρόνο βάφοντάς τις κάθε δύο εβδομάδες. Όχι, είναι too much», δήλωσε χαρακτηριστικά.

«Για μήνες συζητούσαν πόσο γενναία είμαι που άφησα τα μαλλιά μου να γκριζάρουν. Ήμουν όμως σε φάση, ελάτε τώρα, χειροκροτήστε κάποιον άλλο για το θάρρος του, επειδή έκανε κάτι!».

΄Παράλληλα, η πρωταγωνίστρια και παραγωγός του «Sex and the city» μίλησε και για τις επιπτώσεις των πλαστικών επεμβάσεων οι οποίες ναι μεν μπορούν να κάνουν κάποιον να φανεί πιο νέος και ουσιαστικά να γυρίσουν τον χρόνο πίσω με τον τρόπο τους αλλά όλοι οι άνθρωποι πρόκειται να παρουσιάσουν τα σημάδια του χρόνου σε κάποια στιγμή.

«Δεν θα σκάσω. Όταν βγαίνω έξω, θέλω να νιώθω okay, σύμφωνα με τα δικά μου στάνταρ. Δεν μπορώ να σας πω ποια είναι ακριβώς αυτά τα στάνταρ. Είναι η αίσθηση ότι είσαι ο εαυτός σου, ό,τι κι αν σημαίνει αυτό. Έχω ματαιοδοξία, απλά δεν με ενδιαφέρει ιδιαίτερα το τι πιστεύει ο καθένας», υπογράμμισε η star.

Παράλληλα πρόσθεσε το εξής:

«Πρέπει επίσης να επαναπροσδιορίσουμε την έννοια της ομορφιάς. Σύμφωνοι, η φροντίδα της επιδερμίδας μας αποτελεί κομμάτι της. Αλλά αυτό που θα μας γοητεύσει περισσότερο είναι κάποιος που θα μας μιλήσει για ένα βιβλίο που του άρεσε ή για ένα χωριό που επισκέφτηκε. Συναντώ συχνά γυναίκες που σκέφτομαι ότι είναι όμορφες. Θα μπορούσα να τις κοιτάζω για πάντα. Αλλά, ειλικρινά, αυτό δεν έχει να κάνει με το αν είναι 18 ή 78 ετών».

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση