ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

«Σασμός»: Νέα καταγγελία για σεξουαλική παρενόχληση στον σκηνοθέτη της σειράς

Η αντίδραση του Κώστα Κωστόπουλου στο άκουσμα των καταγγελιών

must.com.cy

Της Ζωής Τουτουντζίδου

Αντιμέτωπος με μία ακόμη καταγγελία για σεξουαλική παρενόχληση έρχεται ο σκηνοθέτης της σειράς «Σασμός», Κώστας Κωστόπουλος, λίγες εβδομάδες μετά την επίσημη παραίτηση του από την σειρά.

photo by @Anna Tsoukala on facebook

Η εν λόγω καταγγελία έγινε από την ηθοποιό Άννα Τσουκαλά, μέσω ανάρτησης στα social media, γράφοντας συγκεκριμένα «Κώστας Κωστόπουλος, ένας από τους δυο σκηνοθέτες που γυρίσαμε το σήριαλ «Έρωτας» στον ANT1 το 2007! Ένας από τους σκηνοθέτες που μου την είχε πέσει, παρενοχλήσει με χυδαία λόγια και απαίσιο τρόπο στα γυρίσματα και φυσικά τον ρεζίλευα συνέχεια, έκανε καλαμπούρι απαίσιο μπροστά σε όλους τους όταν είχα γύρισμα μαζί του και κανένας δεν μίλαγε τότε! Πριν τα κάνει όλα αυτά με τον χυδαίο τρόπο μου την είχε πέσει επίσης στο αμάξι του! Φυσικά του είπα όχι και έπειτα ήταν ένας πολύ κακός άνθρωπος! Για τον λόγο αυτό έχασα και τη δουλειά μου στο σήριαλ και μου φάγανε τους μισθούς μου. Είχαμε πάει στο σπίτι του να φάμε με τη γυναίκα και τα παιδάκια του, μου είχε πει πόσο με θέλει…».

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής «Το Πρωινό», ο σκηνοθέτης θα κινηθεί νομικά εναντίων της ηθοποιού, μηνύοντας την για συκοφαντική δυσφήμηση.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση