ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Σε after party των BAFTA ο Παπακαλιάτης και η Ανδριολάτου

Δείτε τα κομψά τους looks

must.com.cy

Στο after party των BAFTA Awards βρέθηκαν η Κλέλια Ανδριολάτου και ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, δίνοντας το «παρών» στη λαμπερή βραδιά που ακολούθησε την απονομή.

Η ηθοποιός μοιράστηκε στιγμιότυπα από την έξοδό τους μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram την Κυριακή 22 Φεβρουαρίου, δημοσιεύοντας φωτογραφίες μαζί με τον συμπρωταγωνιστή της από τη σειρά Maestro. Οι εικόνες τραβήχτηκαν μετά την 79η τελετή απονομής των σημαντικών βραβείων της Βρετανικής Ακαδημίας Κινηματογράφου, η οποία φιλοξενήθηκε στο Southbank Centre.

Για την περίσταση, η Κλέλια Ανδριολάτου επέλεξε ένα ροζ δαντελένιο φόρεμα με διαφάνειες στα πόδια και άνοιγμα στους γοφούς, ολοκληρώνοντας την εμφάνισή της με ένα ζευγάρι δαντελένια γάντια στην ίδια απόχρωση. Στο πλευρό της βρισκόταν ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, ο οποίος επέλεξε ένα κλασικό μαύρο κοστούμι συνδυασμένο με μαύρη γραβάτα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

NEWSROOM

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση

X

Μπες στο μυαλό των
αγαπημένων σου αρθρογράφων

Λάβε στο email σου το τελευταίο τους άρθρο τη στιγμή που δημοσιεύεται.

ΑΠΟΚΤΗΣΕ ΣΥΝΔΡΟΜΗ

Απόκτησε συνδρομή με €50 τον χρόνο για πρόσβαση στην έντυπη έκδοση.

ΑΠΟΚΤΗΣΕ ΣΥΝΔΡΟΜΗ