ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Shakira & Piqué: Γίνεται η ζωή τους σειρά;

Ο πραγματικός λόγος που χώρισαν και όσα είναι γνωστά για το ενδεχόμενο να γίνει η ζωή του διάσημου ζευγαριού σειρά

must.com.cy

Η Shakira και ο Gerard Piqué χώρισαν πρόσφατα μετά από σκάνδαλο για ανοιχτή σχέση που διατηρούσαν, για άγνωστη ξανθιά και για την έξαλλη ζωή που γενικότερα διάγει ο ποδοσφαιριστής ενώ συνεχίζουν ακόμη να μονοπωλούν το ενδιαφέρον του κόσμου και κυρίως της βιομηχανίας του θεάματος καθώς σύμφωνα με το «Marca», γνωστός Μεξικανός παραγωγός ονόματι Juan Osorio ο οποίος φημίζεται για τις Μεξικανικές τηλενουβέλες που παράγει, δήλωσε ενδιαφέρον στο να μεταφέρει τη ζωή της Shakira και του Gerard Piqué στη μικρή οθόνη και να φτιάξει μια σειρά βασισμένη στους ίδιους.

«Φανταστείτε μια σειρά με τη Shakira και τον Gerard Piqué, ο καθένας μόνος του, και μετά πώς συναντιούνται και αποκτούν δύο μωρά, τη ζωή τους και μετά τον χωρισμό τους. Θα ήθελα πολύ να το κάνω», δήλωσε ο Juan Osorio. Παράλληλα, ο ίδιος θεωρεί πως ως παραγωγός σειρών πρέπει να βρίσκεται στο επίκεντρο των προτιμήσεων του κοινού του.

Ο κουνιάδος της γνωστής τραγουδίστριας διαβεβαίωσε πως γνωρίζει την αλήθεια για τον χωρισμό των δύο νέων και πως όλα άρχισαν λόγω θεμάτων με χρήματα όταν ο ποδοσφαιριστής ζήτησε από την τραγουδίστρια δάνειο για να επενδύσει σε άλλες επιχειρήσεις κάτι που εν τέλει η ίδια αρνήθηκε να κάνει μετά από παρότρυνση των γονιών της.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Shakira (@shakira)

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση