ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Shakira: «Τίποτα δεν μπορεί να αντισταθμίσει τον πόνο της καταστροφής μιας οικογένειας»

Σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε στο Billboard η Κολομβιανή τραγουδίστρια Shakira μίλησε για τον χωρισμό της με τον Pique και πως αυτό επηρέασε την οικογένεια που είχαν μαζί

must.com.cy

Μαρία Σάββα

Σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε στο Billboard η Κολομβιανή τραγουδίστρια Shakira μίλησε για τον χωρισμό της με τον Pique και πως αυτό επηρέασε την οικογένεια που είχαν μαζί, με την ίδια όπως φαίνεται να ξεπέρασε τον θυμό του χωρισμού και πλέον να έχει μείνει μόνο η πικρία και η απογοήτευση.

«Δεν νομίζω ότι όλοι έχουν πρόσβαση στην ευτυχία. Αυτή προορίζεται για έναν πολύ εκλεκτό αριθμό ανθρώπων και δεν μπορώ να πω ότι ανήκω σε αυτό το κλαμπ αυτή τη στιγμή», είπε αρχικά η ίδια.

«Τίποτα δεν μπορεί να αντισταθμίσει τον πόνο της καταστροφής μιας οικογένειας. Φυσικά, πρέπει να συνεχίσω για χάρη των παιδιών μου, αυτό είναι το μεγαλύτερο κίνητρό μου. Αλλά το μεγαλύτερο όνειρό μου, περισσότερο από τη συλλογή πλατινένιων άλμπουμ και Grammy, ήταν να μεγαλώσω τους γιους μου με τον πατέρα τους. Να ξεπεράσουμε τα εμπόδια και να γεράσουμε μαζί. Ξέρω ότι αυτό δεν το πετυχαίνω τώρα», τόνισε στο τέλος της συνέντευξής της.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση