ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Σημαντικό βραβείο για ηθοποιό της σειράς Bridgerton

Η ανοιχτά γκέι ηθοποιός του Bridgerton, Golda Rosheuveul, τιμήθηκε για τη συνεισφορά της σε μια κοινωνία πιο ανθρώπινη

must.com.cy

Του Πάρι Δημητριάδη

Η Golda Rosheuveul, η ανοιχτά γκέι ηθοποιός που υποδύεται την εκθαμβωτική βασίλισσα Charlotte στη σειρά Bridgerton τιμήθηκε σε γκαλά στη Νέα Υόρκη στο πλαίσιο καμπάνιας για τα λοάτκι ανθρώπινα δικαιώματα.

«Είναι πολύ σημαντική η ευκαιρία που μου δίνεται να μιλήσω για το προσωπικό μου ταξίδι, το οποίο έχει να κάνει με την αποδοχή του εαυτού μου, την αυθεντικότητα και την αλήθεια μου», είπε η γνωστή ηθοποιός παραλαμβάνοντας το βραβείο.

«Ποτέ δεν ξέρεις πόσους και ποιους ανθρώπους μπορεί και να επηρεάσεις θετικά, άτομα που αυτή τη στιγμή ενδεχομένως να ταλαιπωρούνται».

Απευθυνόμενη στο κοινό που είχε συγκεντρωθεί στο κοσμικό event της Νέας Υόρκης, η διάσημη σταρ του Bridgerton εξέφρασε ωστόσο την άποψη ότι καμία και κανείς ηθοποιός δεν θα πρέπει να αναγκάζεται να επιλέξει μεταξύ του να είναι δημοσίως out και πετυχημένη/ος ως ηθοποιός.

Αυτό πρέπει να αποτελεί προσωπική επιλογή και απόφαση, τόνισε.

Συμμετέχοντας στο μεταξύ τις προάλλες σε ένα podcast με την ονομασία «Just for Variety» η Golda Rosheuveul διηγήθηκε πως μια λεσβία σκηνοθέτιδα την είχε συμβουλεύσει στο παρελθόν να μείνει στο ντουλάπι και να μην μιλήσει ποτέ ανοιχτά και δημοσίως για τη σεξουαλικότητά της.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Bridgerton (@bridgertonnetflix)

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση