ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Sofia Vergara: Μιλά για την μάχη που έδωσε με τον καρκίνο

Η πρώτη φορά που αποκαλύπτει το γεγονός

must.com.cy

Σοκαριστικά είναι τα όσα αποκαλύπτει η ηθοποιός Sofia Vergara, για την μάχη που κλήθηκε να δώσει στα 28 της χρόνια όταν της ανακοίνωσαν ότι πάσχει από καρκίνο του θυρεοειδούς.

Συγκεκριμένα, η 49χρονη πια ηθοποιός, εμφανίζεται για πρώτη φορά στο τηλεοπτικό φιλανθρωπικό event "Stand Up To Cancer", παίρνοντας τον ρόλο της οικοδέσποινας, με μοναδικό σκοπό να μοιραστεί την δική της ιστορία, τονίζοντας ταυτόχρονα την σοβαρότητα μιας παρόμοιας κατάστασης.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Sofia Vergara (@sofiavergara)

 

Χαρακτηριστικά, η star εξομολογείται «Στα 28 μου κατά τη διάρκεια μιας επίσκεψης ρουτίνας, ο γιατρός μου έπιασε ένα εξόγκωμα στον λαιμό μου. Έκαναν πολλές εξετάσεις και τελικά μου είπαν πως έχω καρκίνο του θυρεοειδούς. Όταν είσαι νέος και ακούς τη λέξη 'καρκίνος', το μυαλό σου πηγαίνει σε διάφορα μέρη, όμως προσπάθησα να μην πανικοβληθώ και αποφάσισα να μάθω περισσότερα γι’ αυτό».

Στη συνέχεια, δηλώνει πως είχε διαβάσει κάθε βιβλίο και μάθαινε όσα περισσότερα μπορούσε για την κατάστασή της, νιώθοντας αρκετά τυχερή για την πρόληψη και την ταχεία ανίχνευση της κατάστασης, αλλά και για την υποστήριξη που είχε από την οικογένειά της, λέγοντας μεταξύ άλλων, «Έμαθα πολλά εκείνη την περίοδο, όχι μόνο για τον καρκίνο του θυρεοειδούς αλλά επίσης για τις στιγμές κρίσης, ότι είμαστε καλύτερα μαζί».

Η ηθοποιός παραλληλίζει την δύναμη που έδειξε ο κόσμος για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού, με αυτήν της καταπολέμησης του καρκίνου τονίζοντας, «είμαστε καλύτερα μαζί και αν πρόκειται να σταματήσουμε τον καρκίνο, θα χρειαστεί ομαδική προσπάθεια».

Τέλος, να τονίσουμε ότι η πρώτη φορά που είχε κυκλοφορήσει μια τέτοια είδηση για την ίδια ήταν το 2011, αλλά προσπάθησε να το κρατήσει μυστικό από τα περισσότερα μέσα, καθώς ο καρκίνος «δεν είναι μια διασκεδαστική εμπειρία».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση