ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Στο δικαστήριο ο Πρίγκιπας Harry

Για να στηρίξει τη μήνυσή του εναντίον της εφημερίδας Mirror

must.com.cy

Ο πρίγκιπας Harry έχει υποβάλει μήνυση κατά του ομίλου της εφημερίδας Mirror, ζητώντας αποζημίωση για υποτιθέμενη παράνομη συλλογή πληροφοριών. Αναμένεται να κάνει μια ασυνήθιστη εμφάνιση στο δικαστήριο, αναμειγνύοντας έτσι τη βασιλική του θέση με τον σύγχρονο κόσμο της δικαιοσύνης.

Ο πρίγκιπας κατηγορεί την εφημερίδα ανοιχτά και θα κληθεί να καταθέσει ως μάρτυρας στο δικαστήριο για την υπόθεση παραβίασης τηλεφώνου εναντίον ορισμένων μελών του βρετανικού Τύπου.

Οι νομικοί εκπρόσωποι της εφημερίδας αρνούνται τις κατηγορίες για την παραβίαση και υποστηρίζουν ότι δεν υπάρχουν αποδείξεις που να επιβεβαιώνουν τις ισχυρίσεις του πρίγκιπα.

 

Ο πρίγκιπας Harry έχει αναφερθεί σε 148 άρθρα που δημοσιεύτηκαν από τις εν λόγω εφημερίδες, υποστηρίζοντας ότι πιθανόν να βασίστηκαν σε παράνομες πηγές. Αυτά τα άρθρα και ο τρόπος που αποκτήθηκαν οι πληροφορίες, σύμφωνα με τον πρίγκιπα, έχουν προκαλέσει σοβαρές επιπτώσεις στις προσωπικές του σχέσεις και τον έχουν φέρει σε μια κατάσταση "γενικής ανησυχίας".

 

Η διάρκεια της δίκης αναμένεται να εκτείνεται για πολλές εβδομάδες, καθώς ο πρίγκιπας Harry γίνεται το πρώτο μέλος της βασιλικής οικογένειας που καταθέτει σε δίκη από το 1891. Αυτή η υπόθεση αποτελεί μία από τις τρεις παρόμοιες υποθέσεις στις οποίες εμπλέκεται ο πρίγκιπας. Οι άλλες δύο αφορούν αγωγές που αφορούν την παρακολούθηση τηλεφωνικών συνομιλιών από τους εκδοτικούς οίκους της Daily Mail και της Sun. Το δικαστήριο αναμένεται να αποφασίσει εάν οι υποθέσεις αυτές πρέπει να εκδικαστούν ή όχι.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση