ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Συγκινεί η Charlene: «Ο Θεός να μας προσέχει»

Η πρώτη της φωτογραφία μετά την πρόσφατη επιπλοκή στην υγεία της

must.com.cy

Η πριγκίπισσα Charlene όπως έγινε γνωστό τον τελευταίο καιρό είχε μία επιπλοκή στην υγεία της και είχε λίγο απομακρυνθεί από τα social media.

Αυτή τη φορά επέστρεψε, φανερά ταλαιπωρημένη και με το νέο hairlook, που ακόμα προσπαθούμε να συνηθίσουμε, δημοσίευοντας μία φωτογραφία και γράφοντας στην λεζάντα ''Ο θεός να μας προσέχει''.

 

Η πριγκίπισσα του Μονακό που δεν μπορεί να ταξιδέψει με αεροπλάνο εξαιτίας της μόλυνσης ώστε να επιστρέψει στην πατρίδα της, είχε πρόσφατα δεχτεί μια επίσκεψη από την οικογένειά της, τον πρίγκιπα Αλβέρτο και τα δύο παιδιά της. Τότε η οικογένεια είχε μοιραστεί φωτογραφίες από τη συνάντησή τους και ο πρίγκιπας είχε δηλώσει ότι η σύζυγός της θα επιστρέψει νωρίτερα από ό,τι περίμεναν στο Παλάτι.

Φαίνεται, όμως, πως οι εξελίξεις τον διέψευσαν καθώς η Charlene εμφάνισε στις αρχές Σεπτέμβρη ακόμα μια επιπλοκή και χρειάστηκε να μπει ξανά στο νοσοκομείο. Ένα μήνα μετά, η πριγκίπισσα δείχνει ότι έχει αναρρώσει, όπως φαίνεται και στη φωτογραφία που μοιράστηκε στο διαδίκτυο.

Στην πρώτη της φωτογραφία μετά την πρόσφατη εισαγωγή της στο νοσοκομείο, η Charlene χαμογελάει ενώ κάθεται μπροστά στη Βίβλο. Στη λεζάντα αναφέρει "Ο Θεός να μας προσέχει".

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση