ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ταραντίνο και Μπάρτον θα τιμηθούν από το Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Ρώμης

Με το Βραβείο Συνολικής Προσφοράς στην κινηματογραφική τέχνη

ΑΜΠΕ

Ο Κουέντιν Ταραντίνο θα τιμηθεί από το Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Ρώμης φέτος με το Βραβείο Συνολικής Προσφοράς στην κινηματογραφική τέχνη.

Ο Ταραντίνο θα παρακολουθήσει το Φεστιβάλ, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 14-24 Οκτωβρίου, και πρόκειται να συμμετάσχει σε μια «εκ βαθέων συνάντηση» με ερωτοαπαντήσεις (Q&A) με το κοινό.

«Υπήρχε μια περίοδος στη ζωή μου, κατά την οποία έβλεπα οποιαδήποτε ιταλική ταινία. Και πέρασα το καλύτερο κομμάτι της καριέρας μου γυρίζοντας τη δική μου εκδοχή μου αυτών των ταινιών» δήλωσε ο Αμερικανός σκηνοθέτης, Κουέντιν Ταραντίνο στο THR. «Έτσι, το να λαμβάνεις ένα βραβείο Συνολικής Προσφοράς από το Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Ρώμης είναι φανταστικό!» υπογράμμισε.

Στο 16ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Ρώμης θα τιμηθεί επίσης ο Αμερικανός σκηνοθέτης Τιμ Μπάρτον με βραβείο Συνολικής Προσφοράς.

Οι διοργανωτές του Φεστιβάλ τον χαρακτηρίζουν «έναν από τους πιο πρωτότυπους δημιουργούς ταινιών στην κινηματογραφική βιομηχανία των ΗΠΑ, τον μοναδικό που μπορεί να μεταφέρει ένα άμεσα αναγνωρίσιμο οπτικό σύμπαν στη μεγάλη οθόνη».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση