ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Τέιλορ Σουίφτ: Πολιτική «χροιά» σε συναυλία της στην Αργεντινή

«Οι Swifties δεν ψηφίζουν Μιλέι», έγραφε μία από τις αφίσες στον περίχωρο της συναυλίας

ΠΗΓΗ: AP

Καθώς χιλιάδες θαυμαστές της Τέιλορ Σουίφτ σχημάτιζαν ουρά την Πέμπτη για την πρώτη συναυλία της σούπερ σταρ στην Αργεντινή, περιβάλλονταν από αφίσες που τους προέτρεπαν να μην ψηφίσουν υπέρ του δεξιού λαϊκιστή Χαβιέ Μιλέι στις επερχόμενες προεδρικές εκλογές.

«Oι Swifties δεν ψηφίζουν Μιλέι», έγραφε μία από τις αφίσες στον περίχωρο της συναυλίας, χρησιμοποιώντας τον χαρακτηρισμό για τους φανατικούς θαυμαστές της 12 φορές νικήτριας Grammy.

Ο Μιλέι, ο οποίος αυτοπροσδιορίζεται ως αναρχοκαπιταλιστής έχει χαρακτηριστεί ως «ο Ντόναλντ Τραμπ της Αργεντινής». Με τον πληθωρισμό στη χώρα να αγγίζει το 130%, οι ριζοσπαστικές προτάσεις του Μιλέι, φαίνεται να βρίσκουν απήχηση. Επιπλέον, έχει μιλήσει υπέρ της νομιμοποίησης της οπλοκατοχής και του δικαιώματος των ατόμων να πουλούν τα ζωτικά τους όργανα, ενώ αρνείται τακτικά την ανθρωπογενή κλιματική αλλαγή και αντιτίθεται στο δικαίωμα της νόμιμης και ασφαλούς άμβλωσης. Πυρά έχει εξαπολύσει και ενάντια στον δημοφιλή στη χώρα Πάπα Φραγκίσκο (πρώην αρχιερέα Μπουένος Αϊρες) αποκαλώντας τον «σιχαμερό αριστερό» και «ηλίθιο».

«Νομίζω ότι ο Τραμπ μοιάζει πολύ μαζί του», δήλωσε η Κονστάνζα Τρούνσκι, φοιτήτρια ψυχολογίας, σημειώνοντας ότι ο Μιλέι δεν έχει καμία σχέση με τις απόψεις που έχει εκφράσει η Σουίφτ. Ιδίως την υποστήριξή της προς την κοινότητα ΛΟΑΤ.

Η συναυλία της Τέιλορ Σουίφτ έγινε πολιτικό ζήτημα, όταν στα τέλη του περασμένου μήνα, fun club της εξέδωσε ένα δελτίο τύπου που καλούσε τους θαυμαστές της σούπερ σταρ τραγουδίστριας να ψηφίσουν κατά του Μιλέι.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση