ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Τελικά τα παιδιά των Cambridges, απολαμβάνουν την παιδική τους ηλικία;

Η παιδαγωγική μέθοδος που χρησιμοποιούν στην ανατροφή των παιδιών τους

must.com.cy

Ο πρίγκιπας William βρέθηκε με τους υπευθύνους των BAFTA, στα πλαίσια σχεδιασμού στήριξης της Βρετανικής τηλεόρασης και κινηματογράφου από την οργάνωση. Εκεί μίλησε και με τον σχεδιαστή ηλεκτρονικών παιχνιδιών Ηarry Petch, αποκαλύπτοντας πως το αγαπημένο hobby του μικρού του γιου George, είναι τα βίντεο παιχνίδια, τονίζοντας παράλληλα πως είναι απαραίτητη η συστηματική χρήση τους σε τέτοια μικρή ηλικία.

Λέγοντας «Προσπαθούμε να έχουμε σε μια ισορροπία την ώρα με την οποία ασχολούνται με το gaming. Προσέχουμε τις ώρες τις οποίες περνούν μπροστά από τις οθόνες, οι οποίες τα ενθουσιάζουν, ειδικά τον George, που δείχνει τεράστιο ενδιαφέρον. Τα άλλα δύο παιδιά είναι αρκετά μικρά αλλά τους αρέσουν οι ταινίες. Όλο αυτό, είναι δημιουργικό, λατρεύω και τις ταινίες και τα παιχνίδια και προσπαθώ να κάνω και την επόμενη γενιά να ενδιαφερθεί»

Φυσικά τα παιδιά τους δεν περνούν όλη ην μέρα μπροστά σε μία οθόνη, η μητέρα της Kate, Carole Middleton είχε αποκαλύψει στο παρελθόν, πως έχει σειρά ασχολιών που αναλαμβάνει μαζί με τα εγγόνια της, που περιλαμβάνει κηπουρική και άλλες δημιουργικές ασχολίες με την φύση. Μια παιδαγωγική μέθοδο που ακολουθεί και η ίδια η Kate Middleton, παροτρύνοντας συνεχώς τα παιδιά της να παίζουν έξω στην φύση.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση