ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Τι ανήρτησε η πρώην σύζυγος του Elon Musk μετά την απόφαση του παιδιού τους να αλλάξει επώνυμο;

Η 18χρονη διεμφυλική κόρη του ζεύγους άλλαξε ταυτότητα

must.com.cy

Πρόσφατα αποκαλύφθηκε το γεγονός ότι ένα από τα πέντε παιδιά του Elon Musk είχε καταθέσει αίτηση για να αλλάξει όνομα και επώνυμο. Πρόκειται για τη 18χρονη διεμφυλική κόρη του μεγιστάνα που ζήτησε να αλλάξει το όνομά της αρχικά, από ανδρικό σε γυναικείο και αργότερα και το επίθετο και εξ' όσων φαίνεται, η νεαρή δεν θέλει να έχει καμία σχέση με τον Elon Musk.

Δήλωσε πως το νέο της όνομα θα είναι Vivian Jenna Wilson έχοντας επιλέξει να χρησιμοποιεί το επίθετο της μητέρας της και πρώην γυναίκας του Elon Musk, Justine Wilson.

Η Vivian Jenna Wilson είναι ένα από τα παιδιά της Justine Wilson, Καναδής συγγραφέως και του Elon Musk, του μεγιστάνα της τεχνολογίας. Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2000 ενώ ο γάμος τους κράτησε 8 χρόνια και χώρισαν το 2008.

Η συγγραφέας, Justine Wilson θέλησε να εκφράσει τη μεγάλη υποστήριξη που θα δώσει στην κόρη της και ανήρτησε την εξής συζήτηση που είχε με την 18χρονη κόρη της:

«Είχα μια παράξενη παιδική ηλικία" είπε η 18χρονη μου σε μένα. «Δεν το πιστεύω ότι μοιάζω τόσο φυσιολογική», σε κάτι που η μητέρα της της απάντησε το εξής:

«Είμαι πολύ περήφανη για σένα».

Δείτε την εν λόγω ανάρτηση πιο κάτω:

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση

Η βρετανική μπάντα θα διαθέσει 1.000 μοναδικά NFT αντίτυπα του δίσκου της, σηματοδοτώντας μια καινούργια μετάβαση στη μουσική βιομηχανία, που μπαίνει πλέον για τα καλά στον χορό των κρυπτονομισμάτων

Οι Muse φέρνουν τα ΝFT στα τσαρτ

Το πρώτο άλμπουμ που θα μπει στα μουσικά τσαρτ και με τη μορφή NFT θα γίνει το «Will of the People» των Muse, το οποίο κυκλοφορεί ...
Kathimerini.gr
 |  SHOWBIZ