ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Τι θα γίνει αν φωνάξεις τον William και την Kate με το μικρό τους όνομα;

Αυτό έκανε μια γυναίκα από την Ουαλία

must.com.cy

Έχεις σκεφτεί ποτέ πώς θα αποκαλούσες ένα μέλος της βασιλικής οικογένειας αν το συναντούσες; Πολλές επιλογές μπορεί να περνούν από το μυαλό σου αλλά σίγουρα το να τους φωνάξεις με το μικρό τους όνομα δεν είναι μία απ' αυτές.

Η Nicky Hurst διατηρεί έναν πάγκο με τυριά στην αγορά Abergavenny της Ουαλίας. Ο πρίγκιπας William και η Kate Middleton επισκέφτηκαν πρόσφατα την Ουαλία για να τιμήσουν την Ημέρα του St. David και έτυχε να βρεθούν στην αγορά, στον πάγκο της Hurst. Η γυναίκα αφού, όπως είπε, δεν ήταν σίγουρη πώς έπρεπε να τους αποκαλέσει, επέλεξε να τους φωνάξει με τα μικρά τους ονόματα!

«Είναι υπέροχοι. Δεν ήμουν σίγουρη πώς θα έπρεπε να τους αποκαλέσω όσον αφορά τους τίτλους τους. Τους αποκάλεσε "Kate" και "Will" και ήταν πραγματικά χαλαροί με αυτό» είπε μιλώντας στο περιοδικό People ενώ στη συνέχεια αποκάλυψε πως έκανε έκπληξη στον πρίγκιπα: «Ρώτησα τον William ποιο ήταν το αγαπημένο του τυρί και είπε ότι του άρεσε ένα πραγματικά σπάνιο ελβετικό τυρί που λέγεται Kaltbach. Του είπα: "Eδώ είναι μερικά!". Έμεινε πραγματικά έκπληκτος και είπε: "Δεν περίμενα να το έχεις αυτό!"».

Για τα πρακτικά να που΄με πως, σύμφωνα με το βασιλικό πρωτόκολλο, όταν ένα μέλος της βασιλικής οικογένειας δίνει το παρόν κάπου, η σωστή επίσημη ονομασία είναι «Η Αυτού Βασιλική Υψηλότης». ενώ στη συνέχεια μπορούν να χρησιμοποιηθούν το «Sir» ή «Ma'am».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση