ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Το ΑΠΘ βράβευσε την Ιωάννα Παλιοσπύρου για τη δύναμη ψυχής της

Τιμητικό βραβείο απέσπασε η Ιωάννα Παλιοσπύρου

must.com.cy

Το ΑΠΘ αναγνώρισε το μεγαλείο ψυχής που υπέδειξε μέχρι σήμερα η Ιωάννα Παλιοσπύρου μετά από τον Γολγοθά τον οποίο πέρασε τα τελευταία δύο χρόνια και αποφάσισε να της απονείμει τιμητικό βραβείο στο πλαίσιο της εκδήλωσης με θέμα «Δύναμη Ψυχής, Φύση και Υγεία» που διοργάνωσε χθες Πέμπτη, 16 Ιουνίου.

Η ίδια μίλησε για τα όσα πέρασε κατά τη διάρκεια των τελευταίων δύο ετών μετά την επίθεση που δέχτηκε με το βιτριόλι, για τις ημέρες στο νοσοκομείο, για όλους όσους της συμπαραστάθηκαν στον δύσκολο αυτό αγώνα καθώς και για όλες τις επεμβάσεις στις οποίες υπεβλήθη.

Παράλληλα, έκανε λόγο για το νοσοκομείο και την κατάθλιψη που βίωσε.

«Οφείλουμε να απευθυνόμαστε στους ψυχολόγους και στους ψυχιάτρους μας», υπογράμμισε και είπε ότι ακόμα λαμβάνει φαρμακευτική αγωγή.

Δεν παρέλειψε να μιλήσει και για τη θερμή υποστήριξη του κόσμου και τα μηνύματα γεμάτα αγάπη που λαμβάνει.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί:

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση

Η βρετανική μπάντα θα διαθέσει 1.000 μοναδικά NFT αντίτυπα του δίσκου της, σηματοδοτώντας μια καινούργια μετάβαση στη μουσική βιομηχανία, που μπαίνει πλέον για τα καλά στον χορό των κρυπτονομισμάτων

Οι Muse φέρνουν τα ΝFT στα τσαρτ

Το πρώτο άλμπουμ που θα μπει στα μουσικά τσαρτ και με τη μορφή NFT θα γίνει το «Will of the People» των Muse, το οποίο κυκλοφορεί ...
Kathimerini.gr
 |  SHOWBIZ