ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Το ιδιαίτερο δώρο που έκανε ο Harry στην Meghan

«Η Meghan μπήκε μέσα, φορώντας ένα όμορφο μπλε φουστάνι με λευκές ριγέ λωρίδες. Έλαμπε», έγραψε ο Harry στα απομνημονεύματα του

must.com.cy

Το καλοκαίρι του 2016, μια αναπάντεχη συνάντηση μεταξύ του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle ξεκίνησε μια εκπληκτική ρομαντική ιστορία που έφερε την πριγκιπική οικογένεια στο επίκεντρο της δημοσιότητας και των συζητήσεων για χρόνια. Από το πρώτο τους ραντεβού μέχρι τον γάμο και την απομάκρυνση από το βρετανικό Παλάτι, η σχέση τους ήταν μια πηγή έμπνευσης και συζητήσεων σε παγκόσμιο επίπεδο.

Η συνάντηση τους την 4η Ιουλίου, μετά από ένα επιτυχημένο πρώτο ραντεβού, έγινε σημαντικό γεγονός στην ιστορία της σχέσης τους. Ο πρίγκιπας Harry, στα απομνημονεύματά του, αποκάλυψε τις λεπτομέρειες αυτής της ξεχωριστής στιγμής. Με τη Meghan να φορά ένα όμορφο μπλε φουστάνι με λευκές ριγέ λωρίδες, η αίσθηση της παρουσίας της ήταν εκθαμβωτική για τον πρίγκιπα. Όταν της πρόσφερε ένα ροζ κουτί, το οποίο περιείχε cupcakes στα χρώματα της αμερικανικής σημαίας - κόκκινα, λευκά και μπλε - για να τιμήσουν την Ημέρα της Ανεξαρτησίας, η αντίδρασή της αποτέλεσε ένα σημείο ανατροπής στην ιστορία τους.

Μετά τον αρχικό ενθουσιασμό του πρώτου ραντεβού, η σχέση τους άνθισε και εξελίχθηκε γρήγορα. Η παθιασμένη σχέση τους έφερε τον πρίγκιπα Harry και τη Meghan Markle σε σημείο να αποφασίσουν να προχωρήσουν στον γάμο, προκαλώντας παγκόσμιο ενδιαφέρον και χαρίζοντας ρομαντικές στιγμές στο κοινό.

Μετά τον γάμο τους το 2018, η ζωή του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle στο βρετανικό Παλάτι δεν ήταν αυτή που είχαν ονειρευτεί. Οι περιορισμοί και οι πιέσεις της πριγκιπικής ζωής τους οδήγησαν στην απόφαση να απομακρυνθούν και να ακολουθήσουν το δικό τους δρόμο, μια απόφαση που συζητήθηκε πολύ στα μέσα ενημέρωσης και στην κοινή γνώμη.

Η Meghan, γεννημένη στην Καλιφόρνια, βρισκόταν στον Καναδά επειδή γύριζε τη δημοφιλή σειρά «Suits», ενώ ο πρίγκιπας Harry ζούσε στο Ηνωμένο Βασίλειο. Δύο κόσμοι, δύο διαφορετικές ζωές, αλλά η μοίρα τους επέβαλε να συναντηθούν.

Μάλιστα, ο πρίγκιπας Harry έγραψε στα απομνημονεύματά του, Spare, «Έλαμπε. Στάθηκα όρθιος και της είπα, "Φέρνω δώρα". Ένα ροζ κουτί. Το κράτησα μπροστά. Το κούνησε. "Τι είναι αυτό;" ρώτησε". "Άνοιξε το κουτί", συνέχισε. "Cupcakes. Κόκκινα, λευκά και μπλε cupcakes, για την ακρίβεια. Προς τιμήν της Ημέρας της Ανεξαρτησίας. Είπα κάτι για το ότι οι Βρετανοί έχουν πολύ διαφορετική άποψη για την Ημέρα της Ανεξαρτησίας από τους Αμερικάνους, αλλά για δες».

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση