ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Το μήνυμα της Jolie για την εισβολή στην Ουκρανία

«Έχουμε ήδη δει αναφορές για θύματα και ανθρώπους που άρχισαν να εγκαταλείπουν τα σπίτια τους»

must.com.cy

Η 24η Φεβρουαρίου είναι μια μέρα που όχι απλώς συγκλόνισε τους πάντες, αλλά θα γραφτεί και στις πιο μαύρες σελίδες της ιστορίας αφού τα ξημερώματα, ανακοινώθηκε η εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία. Οι πρ΄΄ωτες εκρήξεις, τα θύματα και οι συγκινητικές φωτογραφίες που ακολούθησαν και κάνουν τον γύρο του διαδικτύου, δεν έχουν αφήσει κανέναν αδιάφορο. Κάθε άλλο, μάλιστα.

Με αφορμή τα τραγικά αυτά γεγονότα, που κατά πολλούς στα κοινωνικα ΄δίκτυα θυμίζουν την περίοδο του Β' Παγκοσμίου Πολέμου, η Angelina Jolie έκανε μια ανάρτηση στο Instagram και έστειλε το δικό της μήνυμα.

"Όπως πολλοί από εσάς, προσεύχομαι για τους ανθρώπους στην Ουκρανία. Μαζί με τους συναδέλφους μου στο @refugees προσπαθούμε να κάνουμε ό,τι είναι δυνατό για να διασφαλιστεί η προστασία και τα βασικά ανθρώπινα δικαιώματα των εκτοπισμένων και των προσφύγων στην περιοχή. Έχουμε ήδη δει αναφορές για θύματα και ανθρώπους που άρχισαν να εγκαταλείπουν τα σπίτια τους για να αναζητήσουν ασφάλεια. Είναι πολύ νωρίς για να γνωρίζουμε τι θα συμβεί, αλλά η σημασία αυτής της στιγμής - για τον λαό της Ουκρανίας και για το διεθνές κράτος δικαίου - δεν μπορεί να υπερεκτιμηθεί" έγραψε χαρακτηριστικά η ακτιβίστρια και ηθοποιός.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Angelina Jolie (@angelinajolie)

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση