ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Το νέο εξώφυλλο του «ΤΙΜΕ» τραβήχτηκε από iPhone

Ο ποδοσφαιριστής Marcus Rashford πόζαρε σε iPhone

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Είναι πλέον δεδομένο πως η πανδημία άλλαξε όχι μόνο τον τρόπο ζωής μας, αλλά και τον τρόπο που εργαζόμαστε, αναγκάζοντας μας να βρούμε νέους τρόπους ούτως ώστε να φέρουμε μια δουλειά εις πέρας. Από την άλλη, οι φωτογραφίσεις μεγάλων περιοδικών με iPhones ή άλλα έξυπνα κινητά δεν είναι κάτι καινούργιο, αλλά το περιοδικό ''TIME'' επέλεξε αυτό τον τρόπο για το ειδικό τεύχος, με τους επόμενους 100 επιδραστικούς ανθρώπους.

Σε ένα από τα εξώφυλλα του τεύχους Μαρτίου, λοιπόν, ο ποδοσφαιριστής Marcus Rashford, της Manchester United, πόζαρε εξ αποστάσεως για τον φωτογράφο Nwaka Okparaeke, σε ένα iPhone. Και αυτό φυσικά ισχύει και για τις υπόλοιπες λήψεις της φωτογράφισης.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by TIME (@time)

 

Η συμπερίληψη του Rashford στη λίστα, ασφαλώς, δεν είναι τυχαία. Ο ποδοσφαιριστής είναι επίσης γνωστός για το φιλανθρωπικό του έργο, για την αντιμετώπιση της πείνας και την παροχή βοήθεια σε άστεγους.

«Δεν είναι ζήτημα πολιτικής αλλά ανθρωπιάς. Για να μπορούμε να κοιτάξουμε τον εαυτό μας κατάματα στον καθρέφτη, και να νιώσουμε ότι κάναμε ό,τι μπορούσαμε για να προστατεύσουμε τους απροστάτευτους, ανεξαρτήτως αιτίας. Πέρα από τα κομματικά, δεν μπορούμε όλοι να συμφωνήσουμε πως κανένα παιδί δεν θα πέφτει για ύπνο πεινασμένο;» είχε γράψει σε ανοικτή επιστολή του προς τους Βρετανούς βουλευτές, ζητώντας τους να στηρίξουν τις πιο αδύναμες οικογένειες.

Η λίστα των 100 περιλαμβάνει πρόσωπα όπως η ποιήτρια Amanda Gorman, η Dua Lipa, η 17χρονη τραγουδίστρια Olivia Rodrigo, o ηθοποιός Regé-Jean Page κ.ά.

Πηγή: Must

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση